Четвер, 02.05.2024, 02:13




Сайт Українських Націоналістів
ГоловнаМій профільВихід
· RSS
Категорії розділу

Новини [1252]
Анонси [39]
Відео [40]
Заяви [31]
Дописи [156]
Звернення [57]
Цей день в історії [51]

Наша газета

Наше радіо

Голос Свободи

Статутні документи

Статут ВО "Свобода"

Програма захисту українців

Національна конституція (проект ВО "Свобода")

Програма ВО "Свобода"

Реклама


Відео онлайн

Сторінки історії

Фотоальбом

Історичні фото

Патріотичні зображення

Фото ВО Свобода

 
Головна » 2012 » Липень » 04

"Наша позиція є незмінною і вимоги наші – однозначні: цей українофобський закон не повинен існувати в правовому полі української держави!" Про це, виступаючи 4 липня 2012 року на мітингу біля Українського Дому, заявив лідер Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Олег Тягнибок.

Лідер націоналістів, зокрема, заявив:

"Тиск українців-патріотів, які не погоджуються з політикою українофобії, що процвітає в тому числі в українському парламенті, призвів до того, що Янукович сюди не приїхав і не провів прес-конференцію. Міліція намагалася організувати доріжку-коридорчик для свого президента. Але, незважаючи на незаконні дії "Беркута", який намагався тіснити українців, що тут стоять абсолютно законно, Янукович все одно сюди не приїхав, бо побоявся. І це є ще одним свідченням нашої сили.

Як учора ввечері, так і сьогодні ми з в ... Читати далі »

Категорія: Новини | Переглядів: 562 | Додав: Націоналіст | Дата: 04.07.2012 | Коментарі (2)

4 липня 2012 року на площі перед ОДА Івано-Франківська "Свобода" провела театралізовану акцію, влаштувавши суд над авторами законопроекту про так звану "двомовність", а також над депутатами від Прикарпаття, які проголосували за ухвалення цього антиукраїнського закону.

Автори цього ганебного документу та нардепи, котрі голосували "за", постали перед івано-франківцями у вигляді свинячих морд на палі. Під кожною головою – табличка із прізвищем. Серед "героїв" – Сергій Ківалов, Валерій Колестин, Вадим Колесніченко, Володимир Личук та Ігор Зварич. Усім їм "відрізали язики", які, за словами організаторів акції, відправлять поштою на їхні адреси.

Організатор акції секретар міськради свободівець Руслан Марцінків наголосив: злочинці, які зазіхають на мову, заслуговують покарання. "Нардепів, що ганебно ухвалили закон про "двомовні ... Читати далі »

Категорія: Новини | Переглядів: 514 | Додав: Націоналіст | Дата: 04.07.2012 | Коментарі (0)

4 липня 2012 року біля Івано-Франківської ОДА відбулася позачергова сесія міської ради з приводу ухвалення Верховною Радою України антиукраїнського "мовного" закону. Депутати одностайно ухвалили звернення до Президента України з вимогою не підписувати цей ганебний документ. Також міська рада ухвалила рішення про оголошення у місті акції "Національна мобілізація" на захист української мови.

"Учорашнє голосування про фактичну двомовність укотре продемонструвало чітку позицію Верховної Ради – розколоти українську націю. Крок за кроком депутати ухвалювали антиукраїнські рішення. Ми неодноразово протестували проти них. Але зараз вже минув час заяв чи звернень – тепер ми маємо продемонструвати конкретні дії. Саме тому і оголошуємо мобілізаційну кампанію та безстрокову акцію протесту. Треба дати відсіч цим яничарам", – закликав свобод ... Читати далі »

Категорія: Новини | Переглядів: 536 | Додав: Націоналіст | Дата: 04.07.2012 | Коментарі (0)

4 липня 2012 року в Києві міліціянти застосовують кийки та сльозогінний газ щодо людей, які перекрили в'їзд до Українського Дому, де мала відбутися прес-конференція Януковича.

Нагадаємо, що сьогодні зранку представники Всеукраїнського об'єднання "Свобода" та об'єднаної опозиції перекрили боковий в'їзд до Українського Дому, куди мав під'їхати до місця проведення пресової конференції президент. Відучора біля Українського Дому триває акція проесту українців проти ухвалення "мовного" законопроекту.

Близько 10:30 беркутівці розпочали витісняти від Українського Дому протестувальників. Міліціняти застосували до учасників акції сльозогінний газ та кийки. Є постраждалі серед активістів мітингу.

Як повідомляють мітингувальники, першу атаку беркутівців на учасників акції було відбито. Проте під час цього інциденту працівники ... Читати далі »

Категорія: Новини | Переглядів: 591 | Додав: Націоналіст | Дата: 04.07.2012 | Коментарі (0)

Дорогі, рідні українці!

Рубікон перейдено! Мародери від Партії регіонів, комуністів та "литвинівців" посягнули на душу народу і єдиний гарант незалежности держави – мову. Паралельна мова – це паралельна держава на тій самій території, а отже, неминуча війна між окупованим та окупантом. Щоб знищити українців в Україні, треба знищити їхню мову.

Задля власного мовного дому і незалежної соборної Української Держави закликаємо до безстрокової мобілізаційної акції протесту. Зберімося разом, аби засвідчити панування на власній землі, неспинність нашої боротьби та втіленість у власній мові! Ми – народ, що завжди знаходив сили на повстання у час найбільшої суспільної темряви. Ми прийняли виклик регіональних мародерів і неминуче їх поборемо.

Ставаймо на захист своєї мови, своєї держави, своєї свободи!

... Читати далі »

Категорія: Новини | Переглядів: 553 | Додав: Націоналіст | Дата: 04.07.2012 | Коментарі (0)

Станом на 5 годину ранку перші депутати-свободівці прибули до Українського Дому. Про це 4 липня 2012 року повідомив з Києва голова фракції Всеукраїнського об'єднання "Свобода" у Львівській міській раді Руслан Кошулинський.

Як зазначив свободівець, потрапити до столиці на разі вдалося тільки тим депутатам, які добиралися власним транспортом.

"Найскладніше потрапити до Києва. На під'їзді до столиці усі автобуси та мікроавтобуси зупиняють для перевірки. Нам вдалося проїхати лише на легкових автомобілях. Найперше наше завдання – змінити людей, які чергували цілу ніч, щоб вони мали змогу перепочити кілька годин. Кількість людей перед Українським Домом постійно збільшується – прибувають з різних регіонів. Працівники спецпідрозділу "Беркут" на разі перебувають в автобусах і в переходах під Європейскою площею, проте люди в очіку ... Читати далі »

Категорія: Новини | Переглядів: 548 | Додав: Націоналіст | Дата: 04.07.2012 | Коментарі (0)

3 липня 2012 року п'ята колона у Верховній Раді всупереч Конституції та Регламенту Верховної Ради ухвалила злочинний закон про фактичне позбавлення української мови статусу державної.

В Києві на Європейську площу біля Українського Дому, де проходить безстрокова акція протесту, з різних куточків України з'їжджаються люди захистити Україну.

Українцю! Сьогодні у тебе вкрали мову, завтра у тебе відберуть життя, зґвалтують твою жінку, зроблять рабами твоїх дітей.

Івано-Франківська обласна організація ВО "Свобода" оголошує мобілізацію населення краю, усіх небайдужих українців на захист України.

З питань координації звертайтеся за телефонами – 0966316605, (0342)718219.

Прес-служба Івано-Франківської обласної організації

< ... Читати далі »

Категорія: Заяви | Переглядів: 659 | Додав: Націоналіст | Дата: 04.07.2012 | Коментарі (0)

Всеукраїнське об’єднання "Свобода" оголосило національну мобілізацію, щоб дати "відсіч агресорам".

Про це повідомив лідер організації Олег Тягнибок у своєму блозі на "Українській правді".

"Окупанти відкрито пішли війною на Україну та українців. Оголошуємо національну мобілізацію. Дамо гідну відсіч агресорам. До зброї!
"Збір у Києві біля Українського Дому. Вже".

Олександр Аронець у Facebook пише: "На Європейській площі вже більше 100 людей! Серед них Олег Тягнибок та Михайло Іллєнко. Щохвилини підходять люди! Приєднуйтесь вже зараз!".

Тягнибок відсилає до відозви Юрія Іллєнка, який заявляв ще у 2010 році: "Єдиній надії нації – постінтеліґенції – відозва: "До зброї!"… Наша зброя – наш інтелект!".

"Можна ридати безкінечно. Сха ... Читати далі »

Категорія: Заяви | Переглядів: 708 | Додав: Націоналіст | Дата: 04.07.2012 | Коментарі (0)

Надвірнянська СВОБОДА
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Наша адреса
м.Надвірна
вул.Чорновола, 8
ТЦ "СТАРИЙ ПОБУТ"
офіс №37 (3-й поверх)

ВО Свобода


Олег Тягнибок


Ми у facebook


Батальйон "СІЧ"

Приєднуйся

Чат
02:13
 
Календар
«  Липень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
 
Патріотична поезія

(Ігор Калиниченко)

 
Наша кнопка

Код кнопки:

<A href="//svoboda-vo.at.ua" target="_blank"><img src="//svoboda-vo.at.ua/Logo/Baner_2.gif" border="0" alt="" />


 
Скачати книги

Скачати mp3

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0