Четвер, 02.05.2024, 12:38




Сайт Українських Націоналістів
ГоловнаМій профільВихід
· RSS
Категорії розділу

Новини [1252]
Анонси [39]
Відео [40]
Заяви [31]
Дописи [156]
Звернення [57]
Цей день в історії [51]

Наша газета

Наше радіо

Голос Свободи

Статутні документи

Статут ВО "Свобода"

Програма захисту українців

Національна конституція (проект ВО "Свобода")

Програма ВО "Свобода"

Реклама


Відео онлайн

Сторінки історії

Фотоальбом

Історичні фото

Патріотичні зображення

Фото ВО Свобода

 
Головна » 2012 » Липень » 17
Колишній голова адміністрації президента Кучми Віктор Медведчук заявив, що в Україні треба негайно впроваджувати федералізацію, бо тільки вона мовляв здатна врятувати країну від розколу. Звичайно подружжю яке постійно свариться, якось дивно пропонувати для збереження шлюбу почати спати у різних кімнатах, але справа не в цьому. Віктор Медведчук далеко не вперше висуває гасла, відомі українському громадянинові по передвиборчих кампаніях партії Вітренко, комуністів і нині правлячої Партії Регіонів.

Очевидно – колишній «повелитель темників» повертатися в політику збирається за допомогою гасел від яких щиро балдіють у Кремлі. Власне – нічого іншого йому не лишається. Уявити собі Медведчука на націонал-демократичному полі іще складніше, ніж уявити Путіна, який кладе квіти до пам’ятника генералу Шухевичу. От тільки що вийде з цієї затії «володаря т ... Читати далі »
Категорія: Дописи | Переглядів: 817 | Додав: sv_nad | Дата: 17.07.2012 | Коментарі (0)

Режим Януковича вирішив кинути голову Львівської обласної організації ВО "Свобода", голову фракції ВО "Свобода" у Львівській обласній раді Ірину Сех за ґрати. Про це стало відомо від компетентних та поінформованих людей, виконавців, котрі отримали вказівки працювати проти "Свободи", зрештою, про це свідчать останні події.


Це – помста антиукраїнської влади за твердість, послідовність та принциповість Ірини Сех у відстоюванні українських національних інтересів. Усі добре пам'ятають її рішучу позицію під час подій 9 травня 2011 року у Львові, коли вона разом зі львівською громадою намагалася не допустити ритуального приниження українців. Влада не може пробачити Ірині Сех заяви колишнього голови Львівської ОДА М. Цимбалюка про відставку, яку він написав на вимогу свободівців після подій 9 травня. Банковій дуже не подобається послідовна позиція Ірини Сех проти нинішнього львівського н ... Читати далі »
Категорія: Новини | Переглядів: 659 | Додав: sv_nad | Дата: 17.07.2012 | Коментарі (0)

 

13–15 липня 2012 року в урочищі "Розтоки" біля с. Липа Долинського району Івано-Франківської области відбувся традиційний всеукраїнський наметовий спортивно-патріотичний табір Всеукраїнського об'єднання "Свобода" "Яворина-2012 у рамках вшанування пам'яти героїв старшинської школи УПА "Олені" та провідника ОУН Карпатського краю Ярослава Мельника (Роберта). Участь у вшануванні героїв також взяв лідер Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Олег Тягнибок. Загалом учасниками таборування та офіційних заходів на горі Яворина стало близько п'яти тисяч українців.

  ... Читати далі »

Категорія: Новини | Переглядів: 1823 | Додав: Націоналіст | Дата: 17.07.2012 | Коментарі (0)

14‒15 липня 2012 року за ініціативи Всеукраїнського об'єднання "Свобода" у селі Шаповалівка Конотопського району, що на Сумщині, відбувся культурно-мистецький фестиваль "Конотопська битва-2012".

Нагадаємо, що 27‒29 червня 1659 року в ході українсько-московської війни козацьке військо гетьмана Івана Виговського у коаліції із союзниками з Кримського Ханства та Речі Посполитої поблизу Конотопа розгромило в кілька разів чисельніші сили московського князя Трубецького. Ця перемога стала яскравим прикладом звитяги української зброї у тривалій боротьбі за свободу й незалежність України від московського ярма.

У перший день свята націоналісти вшанували загиблих козаків на Козачих могилах, розташованих поблизу села Соснівка, та урочистою ходом від пам'ятника перемозі у Конотопській битві до центру села Шаповаліка розпочали святкува ... Читати далі »

Категорія: Новини | Переглядів: 578 | Додав: Націоналіст | Дата: 17.07.2012 | Коментарі (0)

Депутат Львівської облради від партії "Свобода" Ірина Фаріон звернулася до генпрокурора Віктора Пшонки з вимогою притягти до кримінальної відповідальності за антиукраїнські висловлювання народного депутата від Партії регіонів Вадима Колесніченка й депутата Луганської облради Родіона Мірошника.

Про це Фаріон заявила на прес-конференції.

Коментуючи ситуацію з Колесніченком, який у прямому ефірі телеканала ICTV назвав "львівсько-галицький" діалект української мови "відрижкою", Фаріон заявила: "Я не збиралася тоді в прямому ефірі цьому виродкові щось доводити, але вам журналістам скажу, щоб ви не повторювали банальної неправильності, що кочує зі шкільних підручників в університетські про нібито те, що в основі сучасної літературної мови лежать полтавські говори".

"В основі сучасної української літературної мови, я заявляю як лінгвіст, ... Читати далі »
Категорія: Новини | Переглядів: 530 | Додав: sv_nad | Дата: 17.07.2012 | Коментарі (0)

Надвірнянська СВОБОДА
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Наша адреса
м.Надвірна
вул.Чорновола, 8
ТЦ "СТАРИЙ ПОБУТ"
офіс №37 (3-й поверх)

ВО Свобода


Олег Тягнибок


Ми у facebook


Батальйон "СІЧ"

Приєднуйся

Чат
12:38
 
Календар
«  Липень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
 
Патріотична поезія

(Ігор Калиниченко)

 
Наша кнопка

Код кнопки:

<A href="//svoboda-vo.at.ua" target="_blank"><img src="//svoboda-vo.at.ua/Logo/Baner_2.gif" border="0" alt="" />


 
Скачати книги

Скачати mp3

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0