Середа, 24.04.2024, 22:35




Сайт Українських Націоналістів
ГоловнаМій профільВихід
· RSS
Категорії розділу

Новини [1252]
Анонси [39]
Відео [40]
Заяви [31]
Дописи [156]
Звернення [57]
Цей день в історії [51]

Наша газета

Наше радіо

Голос Свободи

Статутні документи

Статут ВО "Свобода"

Програма захисту українців

Національна конституція (проект ВО "Свобода")

Програма ВО "Свобода"

Реклама


Відео онлайн

Сторінки історії

Фотоальбом

Історичні фото

Патріотичні зображення

Фото ВО Свобода

 
Головна » 2010 » Лютий » 5 » Чи колись ви замислювались над питанням, що таке Україна?
22:26
Чи колись ви замислювались над питанням, що таке Україна?

    Безперечно, кожен з нас має на це свою власну, окрему думку. Але кожен з нас напевне зупиниться і одразу не підбере ємного і вичерпного визначення, бо важко знайти у світі країну більш химерну, більш містичну, більш несподівану і разом із тим більш чудову, прекрасну, ніж наша Україна. Ми часто навіть і не уявляємо, де саме ми живемо, хто самі ми є. А між тим ми, можливо, найдавніша eвропейська нація, наша генетична пам’ять зберігає тисячолітню інформацію цієї землі, яку наші предки перетворили з дикого степового ґрунту на родючу світову житницю, ми нізвідки не прийшли на ці терени, нікого не прогнали і нікому не нав’язували свого ладу. Але водночас чи є в світі другий такий народ, що витримав настільки жорстоку асиміляційну політику з боку сусідніх народів, настільки міцний етноцид, тотальне нищення всього національного, як це витримали ми, українці?

     І сьогодні, коли Україна стоїть на роздоріжжі світових шляхів, відроджуючись у муках, формуючись нарешті як саме УКРАЇНА, а не "окраина” чужих імперій, коли наше суспільство лихоманять хвороби вроджені чи набуті, коли крізь багно тихого чи голосного опору різноманітних "п’ятих колон” і "братніх народів”, численних "доброзичливців” і "укрАінцєв”, ще гострішою стає необхідність доторкнутися до рідної землі, чітко і недвозначно самовизначитися і подивитися на самих себе.

     Подивитися не через замулене скло запозичених аберацій, а подивитися очима дитини на матір, очима чоловіка на кохану жінку, бо ми є плоть від плоті цієї країни, цієї землі, де б ми не мешкали, в які краї не закидала б нас доля, і – навіть – де б ми не народилися: бо ми одної крові, української. І ця кров свята, як свята нам наша багатостраждальна земля і наша солов’їна мова, і наша чарівна пісня.

      Але подивитися такими очима на Україну не просто. Бо століттями нам відмовляли навіть у нашому власному існуванні як окремого народу. Нам казали (і тепер кажуть!), ніби ми тупе, нікчемне бидло, що спроможне хіба що колупатися в землі та жерти сало з горілкою,  і що держава нам наша не потрібна, і мова наша – не наша, а вигадана, і Герої наші – бандити і зрадники (цікаво тільки, кого?). І, що гріха таїти, й посьогодні велика кількість світу дивиться на Україну крізь призму таких ганебних, давно згнилих і засмерділих стереотипів. Для більшості світу Україна й досьогодні, на превеликий жаль, залишається Terra Incognita, Невідомою Країною, про яку мало хто знає, що достеменно сказати. І це – про країну, яку ще двісті років тому мандрівники називали "Степовою Елладою”!

     Потрібно показати світові "незнану Україну”, пробудити до нашої Батьківщини інтерес у чужинців, запалити любов’ю до України серця тих українських громадян, котрі ще знаходяться в стані байдужого заціплення, розвіяти сморід міфів і стереотипів і показати Україну такою, якою вона є насправді, яку ми любимо і носимо в своєму серці навіть далеко від рідної оселі, на чужині.

      Потрібно протистояти неґативним і хибним уявленням, що розповсюджені про Україну, формулює й пропагує своєрідний "особливий Український шлях”, "Український спосіб життя”, "Українську модель”, яка не має нічого спільного ні з пропонованим Москвою черговим малоросійсько-хохляцьким "братерським союзом”, ані з Західною (переважно американською) системою "ліберальних цінностей”, яка на перевірку в наших умовах виявляється не кращою, бо призводить до занепаду, криміналізації та оглуплення населення.

       Для нас Україна – окрема держава, цілий космос, що не є схожим на будь-кого зі своїх сусідів.

Категорія: Дописи | Переглядів: 828 | Додав: sv_nad | Теги: україна | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 2
1 sv_nad (06.02.2010 22:52) [Матеріал]
Ці яничари вдалися до ганебних дій.
Користаючись зубожінням народу, до якого самі ж і довели,
вони ходять до бідованих сімей, пропонують гроші за голос,
іншим дають гроші за те, щоб не йшли голосувати, забирають паспорти.
З понеділка вони будуть святкувати наругу над хлопами.
І як казав свого часу Білоконь, бухати будуть три дні, святкуючи свою
перемогу, глумлячись в черговий раз нас слабкістю наших людей.
А ми вчергове проковтнем гірку пігулку?

2 sv_nad (06.02.2010 23:55) [Матеріал]
http://www.artimagebazar.net/v/index.php
ШОК! Відео.
Наших воргів потрібно знати в лице!
Слава Нації!
Смерть ворогам!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Наша адреса
м.Надвірна
вул.Чорновола, 8
ТЦ "СТАРИЙ ПОБУТ"
офіс №37 (3-й поверх)

ВО Свобода


Олег Тягнибок


Ми у facebook


Батальйон "СІЧ"

Приєднуйся

Чат
22:35
 
Календар
«  Лютий 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
 
Патріотична поезія

(Ігор Калиниченко)

 
Наша кнопка

Код кнопки:

<A href="//svoboda-vo.at.ua" target="_blank"><img src="//svoboda-vo.at.ua/Logo/Baner_2.gif" border="0" alt="" />


 
Скачати книги

Скачати mp3

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0