Понеділок, 29.04.2024, 09:34




Сайт Українських Націоналістів
ГоловнаМій профільВихід
· RSS
Категорії розділу

Новини [1252]
Анонси [39]
Відео [40]
Заяви [31]
Дописи [156]
Звернення [57]
Цей день в історії [51]

Наша газета

Наше радіо

Голос Свободи

Статутні документи

Статут ВО "Свобода"

Програма захисту українців

Національна конституція (проект ВО "Свобода")

Програма ВО "Свобода"

Реклама


Відео онлайн

Сторінки історії

Фотоальбом

Історичні фото

Патріотичні зображення

Фото ВО Свобода

 
Головна » 2012 » Січень » 21 » Не вбивай Україну!
22:15
Не вбивай Україну!


Байдужість – один із найбільших ворогів Української держави. Людська байдужість руйнує все те, за що боролись колись та за що борються сьогодні українські націоналісти. Вони ведуть боротьбу за українську Україну. Україну, яка має стати однією із найпотужніших держав Європи. Та, на жаль, сьогоднішня прокремлівська тимчасова адміністрація намагається робити з українців "малоросів", а попередня ліберальна влада нічого не зробила за 5 років, щоб українці не перетворювалися на "малоросів".

Ота байдужість та зневіра, що можна щось змінити, руйнує всі здобутки наших Героїв, які нам з вами подарували Державу, а ми не можемо господарювати в своїй, Богом даній нам країні.

Прикро чути від зневірених, мовляв, "марні ваші старання", "нічого ви не зміните", "вони собі виберуть кого схочуть, зроблять те, що захочуть…". Запитаю вас – чому? Чому така зневіра та байдужість? Кажуть, що після Майдану розчарувалися. Але що змінилось? Чи може, тепер Україна не потребує захисту?

Товариство, життя продовжується: потрібно боротися, бо тільки сильного поважають, а слабкого гноблять. Невже поза страуса всіх Вас влаштовує, невже ми маємо хилитися туди, куди дме вітер? Потрібно розуміти, що у позі страуса тільки голова перебуває у відносній безпеці, а решта тіла – у небезпеці… Може, досить терпіти наругу, може, вже час розплющити очі та закінчити справу, яку почали Герої Холодного Яру, молоді студенти під Крутами, вояки ОУН–УПА?

Восени на Україну та на всіх українців насувається чергове випробування – вибори до Верховної Ради. Вже сьогодні відчувається, як вороги України зарухались. Як гриби після дощу, з'являються різні "добродії"-гречкосії, котрі почали викидати величезні кошти на різні передноворічні подарунки та розповідати, які вони добрі. Прогнозовано, що в цих "добродіїв" швидко з'явилось чимало "помічників". Цими помічниками-агітаторами є переважно голови місцевих рад. Зрозуміло, що влада використовує вже зараз адміністративний ресурс, щоби привести до парламенту "вигідних" людей. Тільки завдяки мажоритарним виборам вони сподіваються втримати владу в своїх руках. Голови сіл та селищ, котрі практично всі "лягли" під владу, продаються отим "меценатам" за декілька ліжечок в садочку чи за десяток пластикових вікон, будуть обирати українцям майбутнє.

До речі, панове, ці підлабузники дуже добрі агітатори, вони вже зараз збирають сходи селян та переконують нас у тому, що "прийде кінець світу, якщо не оберете собі цього мецената"... На жаль, є факти, що навіть у церквах починають агітувати за цих "добродіїв".

Дуже прикро, що так звана "опозиція" у парламенті підіграла владі, дружно проголосувавши за Закон про вибори, який відкрив дорогу до фальсифікацій. Після цього голосування парламентська опозиція ще раз доказала свою неспроможність та продажність. Вони заявили, що це "перемога". Виникає питання – чия перемога? Звісно, це перемога Партії регіонів та "єрусалимських козачків" з парламентської опозиції, які рвуться до влади, щоб дальші розкрадати Україну та прикриватися депутатською недоторканістю від правосуддя.

З "регіонами" та їхніми сателітами ясно – це п'ята колона Москви. Вони працюють на Кремль. Питання – на кого працює сьогоднішня так звана "парламентська опозиція"?

Всі ті, хто зрадив Майдан: червоненки, порошенки, зваричі, мартиненки та інші новоспечені "салатові воїни" – що вони планують робити у новій "салатовій партії" в новому парламенті?

Треба бути уважному, вони в черговий раз "перефарбувалися". Судячи з того, як вони дотепер "працювали" для України, стає зрозуміло, що вони для української України нічого доброго не зроблять, скоріш за все, будуть підігравати "регіонам" та остаточно здавати Україну Москві.

Така "опозиція", як ці фарбовані лиси, дуже вигідна Януковичу та його банді. А коли їх притиснуть – будуть скиглити, шукати крайніх, виступати в різних ток-шоу і розказувати, як погано живеться в Україні, але тоді вже може бути пізно.

Що дає цей закон націоналістам? Нічого. На мою думку, голосуванням за цей закон про вибори псевдоопозиція показала своє обличчя. Навіть "політична арештантка" Тимошенко заявила, що голосування за цей закон – це поразка опозиції.

Шановне товариство, хочу Вам нагадати: націоналісти ніколи шансів не питають та вигоди не шукають. Ми будемо боротися за кожен голос на виборчих дільницях. Кожен голос – це як кожен квадратний метр української землі, яку ми ніколи не зрадимо та нікому не віддамо.

Нам потрібна довіра та допомога української громади. Я впевнений, що ми ту довіру та допомогу отримаємо. Доказ тому – вибори 2010 року, де ми показали, що жодні "прохідні бар'єри" націоналістів вже не зупинять. Більше 5% тоді – і, сподіваюсь, восени 2012 р. ми подвоїмо цей результат. Жодного голосу не віддамо окупантам та остаточно зруйнуємо міфи, які вороги розповсюджують про "Свободу".

Саме ВО "Свобода", за наказом Провідника Нації С. Бандери, йде до кожного українця, щоб побороти байдужість, пояснюючи, що не можна опускати руки, потрібно боротися за свою Богом дану українську землю.

Нам є з кого брати приклад в боротьбі за нашу державу.

Згадаймо 300 юних студентів, які біля станції Крути стали на захист рідної землі. Вони не були байдужі та не питали шансів.

Згадаймо сьогодні також повстанців Холодного Яру, вояків ОУН–УПА, які також твердо вірили в перемогу і зрештою вони перемогли – бо Україна є.

Нам, українцям, залишається вимести отой прокремлівський бруд, що назбирався в нас за ці останні роки.

Тож, ставайте разом зі "Свободою" до боротьби за свою рідну, Богом нам дану землю.

Україна – для українців! Виженемо з України чужинців-гнобителів.

Слава Україні!

                                   Голова Надвірнянської РО ВО "Свобода" 
                                                                       Михайло Іваночко
Категорія: Дописи | Переглядів: 919 | Додав: sv_nad | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Наша адреса
м.Надвірна
вул.Чорновола, 8
ТЦ "СТАРИЙ ПОБУТ"
офіс №37 (3-й поверх)

ВО Свобода


Олег Тягнибок


Ми у facebook


Батальйон "СІЧ"

Приєднуйся

Чат
09:34
 
Календар
«  Січень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
 
Патріотична поезія

(Ігор Калиниченко)

 
Наша кнопка

Код кнопки:

<A href="//svoboda-vo.at.ua" target="_blank"><img src="//svoboda-vo.at.ua/Logo/Baner_2.gif" border="0" alt="" />


 
Скачати книги

Скачати mp3

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0