Четвер, 09.05.2024, 19:29




Сайт Українських Націоналістів
ГоловнаМій профільВихід
· RSS
Категорії розділу

Новини [1252]
Анонси [39]
Відео [40]
Заяви [31]
Дописи [156]
Звернення [57]
Цей день в історії [51]

Наша газета

Наше радіо

Голос Свободи

Статутні документи

Статут ВО "Свобода"

Програма захисту українців

Національна конституція (проект ВО "Свобода")

Програма ВО "Свобода"

Реклама


Відео онлайн

Сторінки історії

Фотоальбом

Історичні фото

Патріотичні зображення

Фото ВО Свобода

 
Головна » 2012 » Липень » 26 » Олександр Сич: "Коли набоїв бракує – режим використовує гнилу цибулю"
00:37
Олександр Сич: "Коли набоїв бракує – режим використовує гнилу цибулю"
Свободівець Олександр Сич у коментарі прес-службі поділився власною точкою зору на двозначні закиди Володимира Цибулька, висловлені ним у блозі "Примарні шанси старих правих", що стосуються ВО "Свобода" й особисто його самого:

"Я вже неодноразово заявляв і вкотре повторюю, що, на відміну від опонентів, є дисциплінованим членом партії, тож, готовий до участі у парламентських виборах у будь-якому форматі, який визначить партія. Чи це буде участь у партійному списку, а чи висування в одномандатному мажоритарному виборчому окрузі – немає жодної принципової різниці. Більше того, якщо керівництво вважатиме за доцільне, щоби я взагалі не брав участі у виборах, то і такий варіант сприйму за належне. У мене немає необґрунтованих амбіцій, хоча й вважаю, що за потреби набуті мною знання й професійні навички могли би бути корисні фракції ВО "Свобода" у новообраному парламенті. Водночас я добре усвідомлюю, якою була і якою має бути сьогодні націоналістична організація. І саме організація своїм колективним рішенням на всеукраїнському з'їзді поставить крапку й змусить принишкнути усіх численних недоброзичливців.

Справа в тому, що це вже не перша публікація, яка, послуговуючись схожими методами й за допомогою аналогічного маніпулятивного інструментарію, переслідує єдину мету – посіяти недовіру в середовищі партії, змусити ВО "Свобода" змінити тактику ведення передвиборчої боротьби й звільнити округи, які є потенційно прохідними для її представників, на користь кандидатів від влади та її сателітів. Очевидно, що чинний режим намагається будь-якою ціною не допустити проходження "Свободи" в український парламент. І робить це у властивому для себе стилі.

Єдине, що викликає подив: навіщо у ситуації, коли бракує набоїв, використовувати гнилу цибулю?! Адже, судячи зі змісту попередніх публікацій, а також дописів у блогах самого Цибулька, можна припустити, що цей політичний перешиванець у середовищі "УДАРу" знайшов собі нових "любих друзів". Та чи не є ці друзі часом "друзями Банкової", про що останнім часом усе голосніше стверджують численні політичні аналітики?..

Водночас Володимирові Цибульку я би порадив набратися хоча б елементарної політичної освіти й азів історії партійного будівництва в Україні. Адже ані ОУН-революційна, ані "Національний вибір" ніколи не були політичними партіями. А щодо історії, власне, моєї партійної приналежності, то вона є публічною й будь-хто може її легко віднайти у місцевій пресі. Зауважу лише, що свою політичну діяльність принципово здійснював винятково у структурах організованого націоналістичного руху. Тож, єдиними партіями, до яких належав Олександр Сич, є Конгрес Українських Націоналістів та ВО "Свобода", членом якої я є з 2006 року.

Ще більш некомпетентними є звинувачення щодо взаємин із головою облдержадміністрації "регіоналом" Михайлом Вишиванюком. Запорукою успішного функціонування Івано-Франківської обласної ради шостого скликання й такого ж успішного виконання мною повноважень її голови є монолітна політична більшість у ній, сформована з фракцій націоналістичних і національно-демократичних партій Прикарпаття – ВО "Свобода", ВО "Батьківщина", "Нашої України", "Фронту Змін" та НРУ. Дещо пізніше, вже після обрання керівництва обласної ради, до неї приєдналися і два депутати партії "УДАР". Усі принципові рішення в обласній раді ухвалюють за участи повноважних представників цих фракцій. За їхньої ж участи визначається й тактика відносин обласної ради з усією системою виконавчої влади, зокрема, з ОДА та її головою. І навіть поточна діяльність обласної ради та її апарату базується на міжпартійному консенсусі, оскільки моїми заступниками та головою бюджетної комісії є відповідно представники ВО "Батьківщина", "Нашої України" та "Фронту Змін". А тому всі успіхи в діяльності теперішнього скликання обласної ради (а вони є беззаперечними!) є нашим спільним надбанням, так само як спільними є й можливі прорахунки.

Й останнє – жодної "групи Сича" в керівництві ВО "Свобода" не існує. Якщо з медичними показаннями у пана Цибулька все гаразд і це не є плодом його хворобливої уяви, на що я щиро сподіваюсь, то, очевидно, такі заяви лише підтверджують передвиборчу політтехнологію Банкової та її маргінальних сателітів".

                                                                       Прес-служба ВО "Свобода"
Категорія: Новини | Переглядів: 562 | Додав: sv_nad | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Наша адреса
м.Надвірна
вул.Чорновола, 8
ТЦ "СТАРИЙ ПОБУТ"
офіс №37 (3-й поверх)

ВО Свобода


Олег Тягнибок


Ми у facebook


Батальйон "СІЧ"

Приєднуйся

Чат
19:29
 
Календар
«  Липень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
 
Патріотична поезія

(Ігор Калиниченко)

 
Наша кнопка

Код кнопки:

<A href="//svoboda-vo.at.ua" target="_blank"><img src="//svoboda-vo.at.ua/Logo/Baner_2.gif" border="0" alt="" />


 
Скачати книги

Скачати mp3

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0