Вівторок, 30.04.2024, 05:25




Сайт Українських Націоналістів
ГоловнаМій профільВихід
· RSS
Категорії розділу

Новини [1252]
Анонси [39]
Відео [40]
Заяви [31]
Дописи [156]
Звернення [57]
Цей день в історії [51]

Наша газета

Наше радіо

Голос Свободи

Статутні документи

Статут ВО "Свобода"

Програма захисту українців

Національна конституція (проект ВО "Свобода")

Програма ВО "Свобода"

Реклама


Відео онлайн

Сторінки історії

Фотоальбом

Історичні фото

Патріотичні зображення

Фото ВО Свобода

 
Головна » 2010 » Лютий » 17 » Олександр Сич: "Свобода" гуртуватиме навколо себе національну опозицію режиму Януковича
09:15
Олександр Сич: "Свобода" гуртуватиме навколо себе національну опозицію режиму Януковича

16 лютого 2010 року в Івано-Франківську, під час прес-конференції, голова Івано-Франківської обласної організації, заступник голови ВО "Свобода" Олександр Сич заявив про створення національної опозиції режиму Януковича. Її ядром стане Всеукраїнське об’єднання "Свобода".

Аналізуючи результати виборів Президента України, Олександр Сич зауважив, що головною причиною перемоги антиукраїнського кандидата В. Януковича є постійна політична гризня між В. Ющенком та Ю. Тимошенко. На переконання Олександра Сича, діючий Президент "воскресив" Януковича після його поразки у 2004 році Універсалами та поданням на найвищі державні посади. У свою чергу, Ю. Тимошенко, намагаючись утворити коаліцію "ПРиБЮТ" у червні 2009 року, також "відбілила" лідера Партії регіонів. Саме політика В. Ющенка вивела у другий тур двох проросійських кандидатів.

Очільник прикарпатських "свободівців" наголосив, що ВО "Свобода" стала єдиною політичною силою, яка закликала українців не віддати жодного голосу за В. Януковича у другому турі.

Олександр Сич закликав не демонізувати ситуацію, а бути готовими до боротьби. "Надзвичайно важливо рішуче відбити ті "перші камінці", які може запустити в український "город" Янукович. Для цього ВО "Свобода" вже сьогодні оголосила про створення національної опозиції", - зазначив заступник Олега Тягнибока.

Націоналісти переконані, що саме "Свобода" стане ядром національного спротиву антиукраїнський діям В. Януковича та згуртує навколо себе інші проукраїнські сили. Результати першого туру президентських виборів показали стрімкий ріст підтримки націоналістів по всій території України. Натомість підтримка тих, котрі себе називають "націонал-демократами", зменшилась у рази.

"Результат Олега Тягнибока міг бути значно вищим, - зауважив Олександр Сич. - Проте спекулювання В. Ющенка на націоналістичній риториці в Галичині та застосування маніпулятивних технологій переконали багатьох прихильників націоналістів повірити, що нині діючий Президент зможе вийти у другий тур. Підсумки голосування засвідчили, що це була лише спроба забезпечити собі "політичну пенсію в Галицькому гетто".

"Олег Тягнибок здобув найвищий результат саме в Івано-Франківську, - сказав голова Івано-Франківської міської організації ВО "Свобода" Роман Онуфріїв. - Це дозволяє стверджувати, що в обласному центрі національна опозиція на чолі з ВО "Свобода" активно відстоюватиме інтереси українців і різко протидіятиме будь-яким антиукраїнським діям В. Януковича на посаді Президента. Після місцевих виборів національна опозиція стане ще сильнішою, оскільки "свободівці" боротимуться за перемогу й широкі представницькі повноваження в місцевій кампанії".

Прес-служба Івано-Франківської обласної організації

ВО "Свобода"

Переглядів: 706 | Додав: Націоналіст | Теги: СИЧ, ВО Свобода, Олександр | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 1
1 Патріот (19.02.2010 09:29) [Матеріал]
Після цих виборів, про ВО Свобода, всі заговорили зовсім інакше. Стало зрозуміло, що саме наша політична сила - єдина партія яка відстоює національну ідею і інтереси українського народу. Люди нарешті зрозуміли, що вчорашні псевдо-патріоти, давно продались, хто Юльці, хто Ющенку, а хто взагалі Януковичу (Головатий, Т.Чорновіл, Лавринович, Герман).
ВО Свобода - єдина сила українців, і ВО Свобода буде у наступному Парламенті.
Слава Україні!
:'(

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Наша адреса
м.Надвірна
вул.Чорновола, 8
ТЦ "СТАРИЙ ПОБУТ"
офіс №37 (3-й поверх)

ВО Свобода


Олег Тягнибок


Ми у facebook


Батальйон "СІЧ"

Приєднуйся

Чат
05:25
 
Календар
«  Лютий 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
 
Патріотична поезія

(Ігор Калиниченко)

 
Наша кнопка

Код кнопки:

<A href="//svoboda-vo.at.ua" target="_blank"><img src="//svoboda-vo.at.ua/Logo/Baner_2.gif" border="0" alt="" />


 
Скачати книги

Скачати mp3

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0