Четвер, 09.05.2024, 11:12




Сайт Українських Націоналістів
ГоловнаМій профільВихід
· RSS
Категорії розділу

Новини [1252]
Анонси [39]
Відео [40]
Заяви [31]
Дописи [156]
Звернення [57]
Цей день в історії [51]

Наша газета

Наше радіо

Голос Свободи

Статутні документи

Статут ВО "Свобода"

Програма захисту українців

Національна конституція (проект ВО "Свобода")

Програма ВО "Свобода"

Реклама


Відео онлайн

Сторінки історії

Фотоальбом

Історичні фото

Патріотичні зображення

Фото ВО Свобода

 
Головна » 2012 » Липень » 17 » Режим Януковича вирішив кинути Ірину Сех за ґрати
21:30
Режим Януковича вирішив кинути Ірину Сех за ґрати

Режим Януковича вирішив кинути голову Львівської обласної організації ВО "Свобода", голову фракції ВО "Свобода" у Львівській обласній раді Ірину Сех за ґрати. Про це стало відомо від компетентних та поінформованих людей, виконавців, котрі отримали вказівки працювати проти "Свободи", зрештою, про це свідчать останні події.


Це – помста антиукраїнської влади за твердість, послідовність та принциповість Ірини Сех у відстоюванні українських національних інтересів. Усі добре пам'ятають її рішучу позицію під час подій 9 травня 2011 року у Львові, коли вона разом зі львівською громадою намагалася не допустити ритуального приниження українців. Влада не може пробачити Ірині Сех заяви колишнього голови Львівської ОДА М. Цимбалюка про відставку, яку він написав на вимогу свободівців після подій 9 травня. Банковій дуже не подобається послідовна позиція Ірини Сех проти нинішнього львівського намісника Януковича – Костюка та лобійованих ним проектів.

І ще не менш важливо – голова Львівської обласної організації ВО "Свобода" Ірина Сех має найвищий рейтинг у Бродівському виборчому окрузі і реально претендує на перемогу на парламентських виборах 2012 року. Це категорично не влаштовує режим, який прагне забрати цей округ для нібито "незалежного" кандидата і не допустити перемоги свободівки. Тому влада вдалася до терору і переслідування Ірини Сех та її родини.

На адресу керівника Львівської "Свободи" надходили погрози. "Доброзичливці" переказували Ірині, щоби вона відмовилася від своєї політичної позиції та пішла на співпрацю з режимом, бо інакше їй підкинуть наркотики, звинуватять у контрабанді чи нейтралізують іншим способом. Після 9 травня 2011 року Ірина Сех постійно помічала, що за нею стежать, її неодноразово викликали в управління МВС.

Після чергової критики на адресу голови Львівської облдержадміністрації 15 березня 2012 року група із дев'яти високопосадовців Державної податкової служби розпочала позапланову виїзну документальну перевірку малого приватного підприємства (МПП) "Топаз", власником якого є чоловік Ірини Сех.

Однак замовники переслідування І. Сех не змирилися з програшем. У травні тишком-нишком було безпідставно порушено кримінальну справу за ст.212 ч.3 КК України з формулюванням "за фактом вчинення злочину" (що є грубим порушенням Кримінально-процесуального кодексу, адже всім відомі посадові особи підприємства, які перелічені в акті перевірки). Порушення карної справи, про яку не знало підприємство, розв'язало руки для чергового свавілля. Про порушення справи на "Топазі" дізналися лише за місяць і лише тому, що кілька підприємців, яких змушували дати неправдиві свідчення, самі повідомили директорові підприємства про те, що з ними трапилось. МПП "Топаз" досі не надають копію постанови про начебто порушення кримінальної справи, що є порушенням закону. Податкова міліція під примусом голови облдержадміністрації та його покровителів і далі намагається знайти якийсь компромат на членів сім'ї І. Сех. Окрім незаконного переслідування, влада вдається до інформаційних атак – вже півроку в підконтрольній їй пресі систематично з'являються замовні статті проти І. Сех, спрямовані на політичну дискредитацію пані Ірини як майбутнього кандидата на виборах депутатів Верховної Ради України.

Оскільки спроби тиску на Ірину Сех через переслідування її чоловіка не дали бажаного для влади результату, режим вирішив сфабрикувати щодо неї кримінальні справи. Це випробувана владою технологія усунення суперника з виборчих перегонів.

На сьогодні відомо про порушення міліцією кримінальної справи за фактом блокування роботи Львівської облдержадміністрації учасниками акцій протесту та про порушення прокуратурою кримінальної справи за фактом спричинення тілесних ушкоджень працівнику міліції під час акцій на захист української мови та Конституції. Влада вкотре намагається не дати можливості Ірині Сех взяти участь у виборах.

Усе це свідчить, що режим остаточно зробив ставку на силове придушення опонентів у стилі Путіна-Лукашенка, і що парламентські вибори 2012 року будуть дуже жорсткими і брудними.

                                     ОЛЕГ ТЯГНИБОК, блог "УП"

Категорія: Новини | Переглядів: 660 | Додав: sv_nad | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Наша адреса
м.Надвірна
вул.Чорновола, 8
ТЦ "СТАРИЙ ПОБУТ"
офіс №37 (3-й поверх)

ВО Свобода


Олег Тягнибок


Ми у facebook


Батальйон "СІЧ"

Приєднуйся

Чат
11:12
 
Календар
«  Липень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
 
Патріотична поезія

(Ігор Калиниченко)

 
Наша кнопка

Код кнопки:

<A href="//svoboda-vo.at.ua" target="_blank"><img src="//svoboda-vo.at.ua/Logo/Baner_2.gif" border="0" alt="" />


 
Скачати книги

Скачати mp3

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0