Понеділок, 29.04.2024, 01:15




Сайт Українських Націоналістів
ГоловнаМій профільВихід
· RSS
Категорії розділу

Новини [1252]
Анонси [39]
Відео [40]
Заяви [31]
Дописи [156]
Звернення [57]
Цей день в історії [51]

Наша газета

Наше радіо

Голос Свободи

Статутні документи

Статут ВО "Свобода"

Програма захисту українців

Національна конституція (проект ВО "Свобода")

Програма ВО "Свобода"

Реклама


Відео онлайн

Сторінки історії

Фотоальбом

Історичні фото

Патріотичні зображення

Фото ВО Свобода

 
Головна » 2012 » Січень » 2 » Тисячі українців у Києві пройшли у марші на честь дня народження Степана Бандери
09:11
Тисячі українців у Києві пройшли у марші на честь дня народження Степана Бандери

Марші, мітинги та інші акції до дня народження Провідника української Нації Степана Бандери відбулися також у Луганську, Запоріжжі, Харкові, Горлівці, Одесі, Кіровограді, Сумах, Тернополі, Рівному, Львові та ін.

 

 

Заступник голови ВО "Свобода" Андрій Мохник наголосив: бандерівська армія зараз стоїть тут – на київських пагорбах, і їй вже не треба переходити Дніпро, аби стати загальноукраїнською, загальнонаціональною силою. А 2012 рік має стати роком соціальної і національної справедливости.

 

 

  
Очільник Київської "Свободи" Андрій Іллєнко заявив: "Марш на честь Бандери – це наша перша акція в новому році. Тож, як ми цю акцію проведемо – таким буде і цілий рік. Гадаю, як і в минулі роки, акція вдалася, адже ми боремося, зростаємо, відкриваємо нові горизонти. Дехто каже, що 2012 – рік "кінця світу", а ми кажемо, що це – рік кінця світу тієї банди, котра на разі керує Україною. Ми навіть точно знаємо, коли цей кінець настане – після парламентських виборів у жовтні 2012 року. Ми переможемо – і очистимо Верховну Раду від кримінально-олігархічної банди, що захопила нашу державу. І це буде величезний крок, аби наблизити соціальну і національну революцію.

 

Сьогодні в України є тільки два варіанти: або ти – бандерівець і борешся з цим режимом, або ти – "овоч" і йдеш служити олігархічній владі. Це боротьба не тільки на мітингах, акціях, це – боротьба щоденна й системна. За цей рік ми неодноразово проводили акції проти чинного режиму, захищали простих українців від корупціонерів, рейдерів, чиновників-бариг, продажних ментів. І ми зробимо так, щоби ці злочинці опинилися "під плінтусом", а в Україні пануватимемо ми – українці.

 

Бандера і бандерівці – це люди, котрі були готові в будь-який момент віддати життя за Україну. Вони були готові не лише відправляти людей на небезпечний чин, а й брати відповідальність на себе, готові були самі йти на розстріл, готові були боротися, навіть коли це здавалося безперспективним. Дуже скоро в Україні настане момент, коли нам буде потрібно діяти так само, як діяв Бандера, і кожен із нас має бути готовий віддати життя за Націю, за здійснення соціальної і національної революції".

   

Заступник голови Київської "Свободи" Руслан Андрійко у своєму виступі зауважив, що дивним чином головна ялинка країни цьогоріч схожа на палю, тому актуальним гаслом цього року стане: "Зека – на йолку!".



Очільник Тернопільської облради свободівець Олексій Кайда, звертаючись до учасників заходу, заявив: "Жодний Президент не може визначити, хто є героєм для українців. Жоден продажний суд не здатний викреслити справжніх Героїв з пам'яти Нації, забрати з нашої крови їх дух, адже завдяки їм ми живемо сьогодні в незалежній Україні. Сьогодні по всій країні сотні тисяч українців у містах і райцентрах виходять, аби сказати продажній владі – "Ні!", сказати, що недовго їй лишилося керувати, і заявити, що коли націоналісти зайдуть у парламент – вони вимітуть усю ту нечисть, яка 20 років паразитує на тілі України. Я впевнений: на 21-му році Незалежности Нація встане з колін. Це станеться завдяки тим провідникам, які йшли на смерть заради вільної України".

Заступник очільника Київської "Свободи" Юрій Ноєвий наголосив: "Українські націоналісти – єдині безкомпромісні борці з режимом Януковича, тому на нас лежить велика відповідальність. Однак ми маємо розуміти: мусимо заручитися підтримкою всього українського суспільства – тільки разом нам вдасться здолати нинішній антиукраїнський режим".

Прес-служба Всеукраїнського об'єднання "Свобода"

Категорія: Новини | Переглядів: 713 | Додав: Націоналіст | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Наша адреса
м.Надвірна
вул.Чорновола, 8
ТЦ "СТАРИЙ ПОБУТ"
офіс №37 (3-й поверх)

ВО Свобода


Олег Тягнибок


Ми у facebook


Батальйон "СІЧ"

Приєднуйся

Чат
01:15
 
Календар
«  Січень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
 
Патріотична поезія

(Ігор Калиниченко)

 
Наша кнопка

Код кнопки:

<A href="//svoboda-vo.at.ua" target="_blank"><img src="//svoboda-vo.at.ua/Logo/Baner_2.gif" border="0" alt="" />


 
Скачати книги

Скачати mp3

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0