Вівторок, 30.04.2024, 02:20




Сайт Українських Націоналістів
ГоловнаМій профільВихід
· RSS
Категорії розділу

Новини [1252]
Анонси [39]
Відео [40]
Заяви [31]
Дописи [156]
Звернення [57]
Цей день в історії [51]

Наша газета

Наше радіо

Голос Свободи

Статутні документи

Статут ВО "Свобода"

Програма захисту українців

Національна конституція (проект ВО "Свобода")

Програма ВО "Свобода"

Реклама


Відео онлайн

Сторінки історії

Фотоальбом

Історичні фото

Патріотичні зображення

Фото ВО Свобода

 
Головна » 2010 » Лютий » 21 » Відбулася загальноукраїнська партійна конференція ВО "Свобода"
08:14
Відбулася загальноукраїнська партійна конференція ВО "Свобода"

20 лютого 2010 року об 11-40 розпочалася загальноукраїнська партійна конференція Всеукраїнського об’єднання "Свобода", метою якої є обговорення і аналіз президентських виборів 2010 року та подальша діяльність "Свободи" на теперішньому політичному етапі.

У конференції беруть участь 484 делегати з усіх областей України.

Голова Всеукраїнського об’єднання "Свобода" Олег Тягнибок повідомив, що у залі знаходяться троє уродинників. "Гараздів, многая літа і нашої спільної перемоги!" побажав Олег Тягнибок та всі учасники конференції іменинникам - члену Броварської "Свободи" Наталі Музиченко, депутату Тернопільської обласної ради Олегу Любінському та голові Сумської обласної організації Ігору Мірошниченку.

"Історія нам не дає рік чи більше часу займатися реструктуризацією організації, ми маємо робити це на марші. Завданням усіх сьогоднішніх делегатів полягає у тому, щоби винести основні "месіджі" конференції. Наше спільне завдання – щоби "Свобода" укріпилася на цьому політичному етапі", - зазначив на початку конференції Олег Тягнибок.

Конференція розпочалася із виступу голови ВО "Свободи". Олег Тягнибок, зокрема, зазначив:

Для "Свободи", як для партії ідеологічної ці вибори – одна із сходинок на шляху до мети. Ми об’єдналися у "Свободі" для боротьби за владу. Влада для нас – інструмент побудови держави.

При цьому всім зрозуміло, що ми – не партія нафто-газової труби й не партія олігархів. Проте в умовах украй негативних для нас ми не тільки існуємо, але й маємо стрімку динаміку, а найголовніше – ми додаємо віри українцям.

Висунення кандидата в Президенти – одна із сходинок зростання партії. Тепер, підсумовуючи результати кампанії, слід зазначити, що вона не лише була не провальною, але й з нами почали рахуватися як з реальною політичною силою. У цих перегонах ми не лише зберегли націоналістичний світогляд, але й представили його як найсучаснішу і найперспективнішу ідеологію.

Ми розуміли реальну перспективу президентської кампанії. Ми вели кампанію чесно по відношенню до нашого виборця. І нас не повинна коробити "непрохідність". Ми – незламні, поступові, ми єдині, хто рухається вперед. Щовиборів (2006, 2007, 2010) "Свобода" мала і має позитивну динаміку в усіх областях.

Під час кампанії ми ставили собі за основне агітувати не за особу, але агітувати за ідею. Нам це вдалося. Вперше в українській політиці з’явилася сила, що зламала усі стереотипи. І зараз ми можемо сказати, що наші виборці – найцінніший скарб, який ми сьогодні маємо. Вони не зломилися попри всю чорнуху, фальсифікації, паплюження "Свободи". А тих, хто за нас не голосував, ми змусили задуматися, що можна голосувати за ідеологічну силу.

Українці відчули, що на наступних виборах вони матимуть реальний шанс проголосувати за власну ідею і побачити її роботу у владі. І вже відомо, що як мінімум вдвічі більші тих, хто голосуватиме за "Свободу" на парламентських виборах.

Моментально, як закінчився І тур Президентських виборів, ми заговорили про парламентські вибори. В опитуваннях соціологів стало фігурувати 5 політичних сил, що сформують майбутній парламент. Серед них – "Свобода".

Наприкінці виступу Олег Тягнибок підвів математичну статистику здобутків "Свободи" у президентській кампанії 2010 року: "Тішимося, що загальна кількість голосів за нас переступила за 360 тис. Лідерами за абсолютними показниками є Львівська (79011 голосів), Івано-Франківська (38346 голосів) та Тернопільська області (31659 голосів). Також лідирують місто Київ (27635), Волинська (19472), Рівненська (6879), Київська (14783), Хмельницька (понад 12000), Дніпропетровська (11767), Віницька (11401) та Полтавська області (9729 голосів). За відсотками маємо практично тотожну картину."

Голова партії також навів динаміку зростання підтримки "Свободи" за регіонами України: у Полтавській (зріст у 4,11 рази), Херсонській (4,00 рази), Сумській (3,76 рази), Хмельницькій області (3,68 рази) тощо. Також значну динаміку продемонстрували Луганська, Одеська, Миколаївська області та Автономна Республіка Крим. Окремо Олег Тягнибок зауважив на досягненнях міста Севастополя (603 голоси проти 170 у 2007 році).

Статистика голосів за кандидата від ВО "Свобода" за районами показує лідерство трьох районів Львівщини: Бродівського (9,18%) Мостиського (7.98) Сокальський район (6.78%).

Серед міст обласного значення: Івано-Франківськ 7.47%, Львів і Тернопіль.

По округах лідирують: 7.47 Івано-Франківськ та округ №123 Львівської області з центром у Золочеві. Обидва округи дали 9098 голосів.

Три села у Львівські області дали І місце кандидату від ВО "Свобода".Зокрема це село Соколя Мостиського району (66,5%), Гримайлівка та Літовище (Бродівського району).

"Нас чекає національна опозиція. Робімо правильні висновки, вперед до боротьби і до перемоги!" - завершив свій виступ Олег Тягнибок.

Голова Івано-Франківської обласної організації ВО "Свобода" Олександр Сич:

"Ідеологи ОУН не тільки будували словесні конструкції – але й втілювали їх у реаліях життя.

Не все у цьому світі вимірюється тисячами, тонами чи м’якими владними кріслами. Тому закликаю вас: думайте не лише інтересами власними чи партійними – керуйтеся інтересами загальнонаціональними. Закликаю вас плекати чистоту власного Духу. Плекаймо своє майбуття і свою вічність, адже Дух партії – це не ірраціональна категорія – але це Дух і вишкіл кожного члена партії.

Нам бракує ідеологічної вивіреності. Я не розумію коли на зборах партії зі сльозами на очах питають, чому так погано відгукуються про Ющенка. Я не розумію, чому ці люди знаходяться у Свободі. Я не розумію в контексті такої ідеологічної вивіреності російськомовності деяких обласних організацій. Не можна мовою колонізатора передати національну ідею поневоленого. Це доля будь-якого постколоніального суспільства – відірватися від історії, думок, культури, нав’язаних колонізатором.

Також я хочу вести мову про плацдарм і простір. Найбільше сьогодні мене тішить і вражає наш поступ і результати. Націоналізм повинен повернутися до своїх витоків. Націоналізм як думка і практика має коріння Великої України, а не Галичини. Доки націоналізм не повернеться до своїх витоків, Українська Держава не повернеться до українців.

Галичина - не П’ємонт, але вона є плацдармом. Вістря нашого наступу для боротьби за Велику Україну знаходиться у Тернополі. І під час цієї кампанії голова нашої партії вийшов на Простір – Велику Україну, в той час як Віктор Ющенко замкнув себе у галицькому гетто.

Наше завдання втримати плацдарм і наростити успіх.

Перемога може окриляти і може розніжувати. Поразка може вганяти в песимізм, а може і кристалізувати. Піддайтеся позитивному впливові перемоги і кристалізуйте свої ряди. Бо тільки сильні і окрилені можуть перемагати. І не демонізуйте обставини – це прояв слабкості. Даймо відсіч тим першим камінцям, які кине Янукович в український город. Бажаю успіху."

Голова Волинської обласної організації ВО "Свобода" Анатолій Вітів:

"Так звані націонал-демократи – не борці і не ідейники, вони – відверті зрадники. З імовірною перемогою Віктора Януковича на президентських виборах так звані націонал-демократичні сили уже перебігають до ворога.

Але хто чинитиме реальний спротив антиукраїнським планам "біло-синьої" лжееліти та її посіпакам? Коли "нацдеми" у ращому випадку відмовчуються та відсиджуються.

Так, безперечно національним консолідатором для українців має стати "Свобода" і вона такою силою обов’язково стане! Проте для нашої перемоги як єдиної партії національної опозиції мусимо говорити про жорстку внутрішньопартійну дисципліну. Сьогодні саме ми відповідальні за те, що буде з Україною завтра! І якщо ми дозволимо собі розхолоджуватись і розм’якшуватись, захищати українців в Україні буде нікому!"

Голова Київської міської організації ВО "Свобода" Андрій Мохник:

"Коли ми розпочинали виборчу кампанію, ми йшли із гаслом "Дійти до кожного українця". Ті, хто користувалися тим гаслом – отримали результат.

Сьогодні для нас основними є мобілізаційний і кадрово-виховний процес. Без цього наша політична сила не зможе протистояти тим випробуванням, які нас чекатимуть у майбутньому.

Ці кілька місяців часу, які ми маємо до можливих наступних виборів, маємо витратити для того, щоби зробити відповідні висновки.

Сьогодні українці не мають надії на інші політичні сили. Відповідальність лежить на нас. І ми її маємо виправдати, підтвердити.

"Кадри розгортають боротьбу, а боротьба формує кадри", – казав Бандера. Сьогодні ми маємо керуватися цим твердженням Провідника. Тільки в горнилі діяльності може сплавитися "Свобода" у найвищій якості. Перед кожним керівником організації стоїть завдання готувати, вишколювати і залучати нові кадри. Тоді буде розвиток організації."

Голова Херсонського обласного штабу ВО "Свобода" Олег Панькевич:

"На кожній війні потрібне військо, відповідно вибори для нас є війною. Нашим військом є наші представники, які представляють інтереси ВО "Свобода" в ОВК та ДВК. На цих виборах наших людей було 33 тисячі членів ДВК. Ми мали 45808 представників на дільницях. Але нам було потрібно вдвічі більше. Відповідно Ми спрацювали на половину.

Хотів би подякувати тим, хто вчасно робив подання, зокрема Волинському, Київському, Львівському та Рівненському штабам. Вони були систематичними у своїй роботі.

Досвід виборчої кампанії показує, що лише ідейні "рядові" політичного війська під назвою ВО "Свобода" є ефективним інструментом боротьби за владу. Найманці (як у будь-якому війську) є неефективними.

Усвідомлюємо, що не всі виборчі дільниці мали членів комісій, спостерігачів та журналістів від "Свободи". Кінцевий показник – 1,35 представника від Олега Тягнибока на кожну дільницю. Водночас ми забезпечили значну частку керівного складу виборчих комісій. За умов регулярного вишколу та роботи з виборчими кадрами ми справді можемо отримати професійну ідейну політичну армію. Також тішить, що у другому турі виборів до нас зверталися представники "провідних" кандидатів з проханням "дати людей"…

Можемо також засвідчити ефективність системи паралельного підрахунку голосів, яку "Свобода" вперше застосувала на цих виборах."

Голова Юридичного управління ВО "Свобода" Олег Махніцький:

"Хочу відзначити членів Юридичного управління ВО "Свобода", що відмінно надали юридичне забезпечення виборчого процесу. До початку виборчого процесу ми розробили повний набір внутрішньої виборчої документації та методичних матеріалів. Практично повністю було забезпечено склад довірених осіб та членів окружних виборчих комісій. Ми мали 13 голів та 14 секретарів ОВК.

Стосовно правового забезпечення нашого кандидата у ніч виборів та після виборів, ми зафіксували та виправили значну частину порушень. Серед них зокрема були: підкуп виборців, внесення виборця до реєстру без паспортних даних, недостатнє обладнання дільниць, махінації з голосуванням вдома тощо."

Керівник служби міжнародних зв’язків Тарас Осауленко:

"У закордонному виборчому окрузі наше представництво було забезпечене на 6 дільницях закордонних округах і результати там досить задовільні.

Наші прихильники і симпатики були головами комісій та секретарями, а завдяки компетентній і швидкій роботі Юридичного управління порушення усувалися, а наші представники на дільницях працювали ефективно.

Слід зазначити, що явка закордоном вражає своєю низькою цифрою. Менше половини українців, які зареєстровані в консульствах, з’явилися на вибори. В основному це була інтелігенція. Остарбайтери не мали змоги доїжджати на дільниці, а якщо доїжджали – голосували за "одного з двох". Ті, хто голосували за ВО "Свободу" за кордоном - це молодь та інтелігенція, ті, хто мають доступ до мережі Інтернет.

Ось результати виборів по закордонних дільницях:

Прага, Чехія – 5,6%, Франкфурт, Німеччина - 2,34%, Мадрид, Іспанія - 8, 24%, Відень, Австрія - 4,38%, Торонто, Канада - 11,8%.

За цими показниками Олег Тягнибок зайняв від 3 до 6 місця за кількісним обрахунком. Відзначу, що за результатами голосування у Торонто – лідер ВО "Свобода" посів третє місце."

Від Харківської і Полтавської організацій виступив відомий вовознавець Микола Зубков:

"У Харкові та Полтаві ми збільшили свої результати. Але ми також провели аналіз помилок.

У Полтаві відбулася акція щодо "урочистого святкування Полтавської битви" - "Свобода" провела таку акцію протидії цьому ганебному гульбищу, що вся Полтава про нас дізналася.

У Харкові була проведена вперше смолоскипна хода, завдяки цьому весь Харків, який раніше не знав про діяльність "Свободи" через медійну блокаду – заговорив про нашу силу. Такі результати роботи засвідчують те, що у будь-яких умовах, за будь-якої влади можна ефективно вести боротьбу. Ми зможемо зробити дійсно нашою Україну!"

Координатор акції протидії нелегальній міграції Андрій Іллєнко:

Сьогодні в Україні проводиться відверта антиукраїнська міграційна політика. На противагу цьому "Свобода" започаткувала кампанію проти нелегально міграції. Ми провели 18 маршів проти нелегалів по всій Україні.

Наразі вводиться в дію серія відстійників для нелегальних мігрантів. В умовах, коли самим фактом протизаконного перебування в нашій державі людина чинить злочин, вона отримує гідну роботу і достойні умови помешкання. Водночас мільйони українців ледь жевріють у власній країні, значна частина з них – поневіряються за кордоном. Ми не можемо з цим миритися.

Також не можемо миритися з фактом "перехоплення" цієї проблеми партіями, що і не думають її вирішувати. Тому наше завдання – не лише проводити вуличні акції чи інформаційні кампанії. Вже сьогодні "Свобода" готує законопроект про скасування антидержавного міграційного режиму в Україні. Маючи фракцію у Верховній Раді, ми одразу внесемо його на розгляд парламентарів.

У "міграційному" питанні позиція "Свободи" залишається сталою: забезпечити нашим дітям та онукам українську Україну, в якій кожен представник титульної нації буде господарем на своїй, Богом даній, землі.

Назар Горук, довірена особа Олега Тягнибока:

"Важко працювати у місті ,звідки родом один з кандидатів, де влада скликає прес-конференції. Але я прийшов сюди не жалітися.

Під час цієї кампанії ми вперше в місті організували інформаційно-аналітичний відділ. Виявилося, що 82% громадян отримають інформацію через телебачення. Зрозуміло, що ми не можемо тягатися в кількості грошей із кримінально-олігархічними кандидатами. Але гроші – це не запорука перемоги.

"Пізнайте істину і істина зробить вас вільними. А істина така – "Свобода" – єдина проукраїнська сила, яка прийде до влади і вирішуватиме долю цілої країни. Слава Україні!

Керівник прес-служби ВО "Свобода" Юрій Сиротюк:

"Виборча кампанія є позитивним випробуванням готовності місцевих осередків "Свободи" до місцевих виборів. Наша мета на місцевих виборах – мати пресові служби у кожному первинному осередку партії."

Олександр Черненко, довірена особа Олега Тягнибока:

"В Україні створено жахливі умови для ведення бізнесу. Нещодавно мені, як людині, що активно займається бізнесом, Юлія Тимошенко запропонувала очолити Комітет з порятунку бізнесу. Я погодився лише за однієї умови – працювати не на Прем’єр-міністра, а на благо Української держави.

Повінь нелегальної міграції, шалений податковий тиск, тотальна корупція та рейдерство – все це має на меті знищити малий та середній бізнес в Україні. А це основа економічної та політичної незалежності будь-якої нації. Тому "Свобода" стає національною опозицієїю малого і середнього підприємництва. Впевнені, вже найближчим часом наша партія обєднає в собі усю бізнесову еліту (а не лжееліту) України, що не схоче стати рабом олігархічного антиукраїнського капіталу."

Наприкінці роботи конференції керівник відділу кадрів ВО "Свобода" Богдан Стадник нагородив цінними подарунками та грамотами найактивніших членів місцевих осередків "Свободи", що зробили найбільший внесок у здобутки партії на президентських виборах та керівників обласних організацій.

Прес-служба ВО "Свобода"

Переглядів: 905 | Додав: sv_nad | Рейтинг: 5.0/6
Всього коментарів: 1
1 sv_nad (21.02.2010 23:58) [Матеріал]
Олена Білозерська - фоторепортер, постійний супутник всіх свободівських міроприємств та акцій, завжди якісно та швидко розміщує матеріали на своєму сайті.
http://bilozerska.livejournal.com/
На її сайті завжди можна побачити матеріали про всі найбільш цікаві та резонансні події.
Крім того майже всю передвиборчу кампанію Тягнибока Олега Олена висвітлила на цьому ж сайті.
Заходьте. :)

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Наша адреса
м.Надвірна
вул.Чорновола, 8
ТЦ "СТАРИЙ ПОБУТ"
офіс №37 (3-й поверх)

ВО Свобода


Олег Тягнибок


Ми у facebook


Батальйон "СІЧ"

Приєднуйся

Чат
02:20
 
Календар
«  Лютий 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
 
Патріотична поезія

(Ігор Калиниченко)

 
Наша кнопка

Код кнопки:

<A href="//svoboda-vo.at.ua" target="_blank"><img src="//svoboda-vo.at.ua/Logo/Baner_2.gif" border="0" alt="" />


 
Скачати книги

Скачати mp3

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0