Четвер, 09.05.2024, 15:29




Сайт Українських Націоналістів
ГоловнаМій профільВихід
· RSS
Категорії розділу

Новини [1252]
Анонси [39]
Відео [40]
Заяви [31]
Дописи [156]
Звернення [57]
Цей день в історії [51]

Наша газета

Наше радіо

Голос Свободи

Статутні документи

Статут ВО "Свобода"

Програма захисту українців

Національна конституція (проект ВО "Свобода")

Програма ВО "Свобода"

Реклама


Відео онлайн

Сторінки історії

Фотоальбом

Історичні фото

Патріотичні зображення

Фото ВО Свобода

 
Головна » 2012 » Липень » 4 » Олег Тягнибок: "Вимоги наші – однозначні: цей українофобський закон не повинен існувати в правовому полі української держави!"
16:00
Олег Тягнибок: "Вимоги наші – однозначні: цей українофобський закон не повинен існувати в правовому полі української держави!"

"Наша позиція є незмінною і вимоги наші – однозначні: цей українофобський закон не повинен існувати в правовому полі української держави!" Про це, виступаючи 4 липня 2012 року на мітингу біля Українського Дому, заявив лідер Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Олег Тягнибок.

Лідер націоналістів, зокрема, заявив:

"Тиск українців-патріотів, які не погоджуються з політикою українофобії, що процвітає в тому числі в українському парламенті, призвів до того, що Янукович сюди не приїхав і не провів прес-конференцію. Міліція намагалася організувати доріжку-коридорчик для свого президента. Але, незважаючи на незаконні дії "Беркута", який намагався тіснити українців, що тут стоять абсолютно законно, Янукович все одно сюди не приїхав, бо побоявся. І це є ще одним свідченням нашої сили.

Як учора ввечері, так і сьогодні ми з вами відбили наступ "беркутівців", попри те, що вони озброєні по вуха та всупереч усім інструкціям, законам і Конституції України, використовували сльозогінний газ, копали ногами мирних мітингувальників, били людей кийками по обличчях і головах. Але ми не лише зупинили, а й відтіснили їх, показавши тим самим владі, що на їхню силу й сваволю буде наша сила волі й духу!

Що тепер? Звісно, це є дуже приємна звістка, що спікер Литвин подав у відставку й оголосив, що не підпише закон про російську мову. Але зрозуміло, що вірити цим негідникам не можна – до того часу, поки ми не побачимо офіційної заяви, жодних рішень ухвалювати не будемо.

Ми на разі залишаємося тут. Увечері, орієнтовно о вісімнадцятій годині, ми оголосимо про попередні наші рішення щодо продовження акції протесту.

Наша позиція є незмінною і вимоги наші – однозначні: цей українофобський закон не повинен існувати в правовому полі української держави!

На даний момент інформація з регіонів наступна. Незважаючи на те, що міліція зупиняє автобуси з українцями, які воліють долучитися до мітингу біля Українського Дому, дехто вже є тут. Люди намагаються дістатися Києва і на власних автівках.

У Львові заблоковано облдержадміністрацію. У Тернополі відбувається позачергова сесія обласної ради, де депутати ставлять питання про те, аби заблокувати роботу обласної держадміністрації і позбавити її приміщення, а також деяких відповідних прав, виходячи з Закону України "Про місцеве самоврядування".

Рух протесту як продовження акцій, які відбуваються тут, у Києві біля Українського Дому, шириться теренами України. Дай Боже, щоби вчорашня ніч і сьогоднішній ранок стали початком розвою революційної ситуації в Україні, яка обов'язково призведе до повалення того бандитського режиму, який фактично зробив українофобію державною політикою в Україні.

Ми – українці. Ми – найсильніші. Ми – міцні. Ми – на своїй, Богом даній, землі. Ми переможемо!

Слава Україні!"

Довідка. Акції протесту відбулися в Одесі (http://www.svoboda.org.ua/diyalnist/novyny/031120/), Харкові (http://www.svoboda.org.ua/diyalnist/novyny/031121/), безстрокову акцію протесту розпочато в Ужгороді (http://www.svoboda.org.ua/diyalnist/novyny/031119/), у Хмельницькому відбувся марш (http://www.svoboda.org.ua/diyalnist/novyny/031118/), в Івано-Франківську створено мобілізаційний комітет (http://www.svoboda.org.ua/diyalnist/novyny/031114/), також пікетування відбулися у Луцьку, Рівному, з самого ранку депутати місцевих рад від ВО "Свобода" та активісти прибувають до Українського Дому (http://www.svoboda.org.ua/diyalnist/novyny/031098/).

Прес-служба ВО "Свобода"

Категорія: Новини | Переглядів: 563 | Додав: Націоналіст | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 2
1 Alex_Seaborn (09.07.2012 01:39) [Матеріал]
А чому ви так проти росiйскоi (вибачте пишу з помилками, бо немаэ украiнськоi клави),

2 Alex_Seaborn (09.07.2012 01:50) [Матеріал]
Давайте дискутувати! Моя адреса: chief@te.net.ua

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Наша адреса
м.Надвірна
вул.Чорновола, 8
ТЦ "СТАРИЙ ПОБУТ"
офіс №37 (3-й поверх)

ВО Свобода


Олег Тягнибок


Ми у facebook


Батальйон "СІЧ"

Приєднуйся

Чат
15:29
 
Календар
«  Липень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
 
Патріотична поезія

(Ігор Калиниченко)

 
Наша кнопка

Код кнопки:

<A href="//svoboda-vo.at.ua" target="_blank"><img src="//svoboda-vo.at.ua/Logo/Baner_2.gif" border="0" alt="" />


 
Скачати книги

Скачати mp3

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0