Неділя, 28.04.2024, 15:14




Сайт Українських Націоналістів
ГоловнаМій профільВихід
· RSS
Категорії розділу

Новини [1252]
Анонси [39]
Відео [40]
Заяви [31]
Дописи [156]
Звернення [57]
Цей день в історії [51]

Наша газета

Наше радіо

Голос Свободи

Статутні документи

Статут ВО "Свобода"

Програма захисту українців

Національна конституція (проект ВО "Свобода")

Програма ВО "Свобода"

Реклама


Відео онлайн

Сторінки історії

Фотоальбом

Історичні фото

Патріотичні зображення

Фото ВО Свобода

 
Головна » 2012 » Січень » 30 » Олег Тягнибок: Новітні Муравйови засіли на Банковій
10:50
Олег Тягнибок: Новітні Муравйови засіли на Банковій

29 січня 2012 року свободівці на чолі з Олегом Тягнибоком вшанували пам'ять Крутянців на Чернігівщині. Також лідер Всеукраїнського об'єднання "Свобода" зустрівся з мешканцями міста Ніжин. Вшанування Героїв Крут відбулося на ст. Крути на Борзнянщині Чернігівської області. Окрім Чернігівської обласної організації ВО "Свобода", до станції Крути прибули свободівці з Київщини, Львівщини та інших областей України.

Мітинг у Крутах розпочався о 12-00. Перед учасниками акції виступив лідер "Свободи" Олег Тягнибок: "Новітні муравйови ведуть наступ на Україну не з боку північно-східного кордону, а з урядового кварталу між Банковою та Грушевського.

Московська окупаційна адміністрація в Україні відроджує культ Сталіна, який був організатором большевицької агресії в Україну у грудні 1917 року, відкриваючи своє істинне обличчя. Адже лише наївний повірить, що без дозволу Банкової з'явився ідол Сталіна в Запоріжжі чи без вищого "благословення" репресує все українське московський опричник, прихований сталініст Табачнік. Про це свідчать останні події у Дніпропетровську, де місцеві депутати навідріз відмовилися перейменувати вулиці, названі іменами організаторів Голодомору, натомість, внесли в місцеву топоніміку ім'я Леоніда Брєжнєва. Донецький суд, який традиційно заплющує очі на антиукраїнські шабаші, заборонив проводити заходи пам'яті Героїв Крут. Водночас, неосталіністи намагаються затерти історію Героїв Крут, викреслити її з підручників, замінивши справжніх українських героїв ідеологічними потворами Рускава міра.

Але що більше звіріють новітні сталіністи, то твердіше у свідомості народу вкорінюється розуміння, хто ж дійсно є нашими правдивими Героями. Укорінюються в народній свідомості і переконання, що Нація мусить завжди бути готовою збройно захистити себе, мусить мати мілітарний Дух. І тоді Третя українська революція – революція соціальної та національної справедливості стане для українців переможною".

Опісля акції на ст. Крути лідер націоналістів вирушив до Ніжина. У Ніжині пройшов урочистий хід у пам'ять про Героїв Крут. Рух півтисячної колони розпочався о 15-00 з центральної площі міста і пройшов вулицею Незалежности до місця, де незабаром буде встановлено пам'ятник Героям Крут. Під час проходження колони поблизу центрального ринку декілька десятків бійців спецпідрозділу "Беркут" влаштували напад на учасників ходи. Міліціонери висмикнули з колони чотирьох юнаків, мотивуючи тим, що останні незаконно застосували піротехнічні засоби (фаєри). Затриманих заштовхали у міліцейський автобус. Лише після того, як учасники заходу зупинили ходу і повернулися на місце подій, міліціонери були змушені відпустити затриманих. Хода закінчилася мітингом та освяченням місця під майбутній пам'ятник Героям Крут.

О 16-00 у Міському будинку культури Олег Тягнибок зустрівся з ніжинцями. На його виступ зійшлося кількасот мешканців м. Ніжин. Зустріч тривала кілька годин. Зокрема голова об'єднання доніс до присутніх позицію "Свободи" на парламентських виборах та програму, з якою "Свобода" йде на вибори народних депутатів.

Фото з події: http://www.svoboda.org.ua/media/photos/027472/

Довідка. Нагадаємо, що напередодні Чернігівська міська рада безпідставно відмовила у наданні приміщення для зустрічі з лідером ВО "Свобода" Олегом Тягнибоком (http://www.chernihiv.svoboda.org.ua/diyalnist/novyny/027319/).

23 січня 2012 року в Чернігові співробітники міліції намагалися незаконно допитати місцевих свободівців (http://www.chernihiv.svoboda.org.ua/diyalnist/novyny/027299/). Основною причиною зацікавлення міліції був приїзд на Чернігівщину лідера ВО "Свобода" Олега Тягнибока, який заплановано на 28-29 січня.

Прес-служба ВО "Свобода"

Категорія: Новини | Переглядів: 640 | Додав: Націоналіст | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 1
1 Сонечко (01.02.2012 16:41) [Матеріал]
Наша влада - це і є той ворог, якого треба не просто гнати з України, а якого треба фізично знищити, щоб ці виродки і яничари не плодили більше зрадників.
:p

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Наша адреса
м.Надвірна
вул.Чорновола, 8
ТЦ "СТАРИЙ ПОБУТ"
офіс №37 (3-й поверх)

ВО Свобода


Олег Тягнибок


Ми у facebook


Батальйон "СІЧ"

Приєднуйся

Чат
15:14
 
Календар
«  Січень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
 
Патріотична поезія

(Ігор Калиниченко)

 
Наша кнопка

Код кнопки:

<A href="//svoboda-vo.at.ua" target="_blank"><img src="//svoboda-vo.at.ua/Logo/Baner_2.gif" border="0" alt="" />


 
Скачати книги

Скачати mp3

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0