Четвер, 02.05.2024, 20:10




Сайт Українських Націоналістів
ГоловнаМій профільВихід
· RSS
Категорії розділу

Новини [1252]
Анонси [39]
Відео [40]
Заяви [31]
Дописи [156]
Звернення [57]
Цей день в історії [51]

Наша газета

Наше радіо

Голос Свободи

Статутні документи

Статут ВО "Свобода"

Програма захисту українців

Національна конституція (проект ВО "Свобода")

Програма ВО "Свобода"

Реклама


Відео онлайн

Сторінки історії

Фотоальбом

Історичні фото

Патріотичні зображення

Фото ВО Свобода

 
Головна » 2012 » Січень » 25 » Заява Надвірнянської районної організації ВО «Свобода»
00:02
Заява Надвірнянської районної організації ВО «Свобода»


Надвірнянська районна організація ВО «Свобода» глибоко занепокоєна подіями, що відбулися на останній сесії Ланчинської селищної ради 11 січня 2012 року.

Так, під час пленарного засідання, про проведення якого з невідомих причин не було повідомлено депутата районної ради від Ланчинського виборчого округу свободівця Михайла Іваночка, присутні на ньому голова Надвірнянської районної ради, а паралельно й керівник районної партійної організації «Фронту Змін» Василь Попович разом з однопартійцями, районними депутатами Ю. Голінеєм та І. Забронським за «мовчазної згоди» Ланчинського селищного голови Михайла Іванюка допустили численні критичні висловлювання стосовно діяльності районної організації ВО «Свобода». Зокрема, у одній із своїх реплік Василь Попович зауважив, що в той час, поки свободівці роздають газети, на які  витрачають тисячі гривень, вони, «фронтовики», роблять роботу в Ланчині.

Вважаємо такого роду огульні, необґрунтовані критичні напади представників «Фронту Змін» на адресу ВО «Свобода» цинічними, аморальними та неетичними за своїм змістом. На відміну від наших партнерів, які не гребують солодкими передвиборчими обіцянками й підлабузницькими подарунками, ми не прагнемо публічного афішування наших здобутків та результатів. Оцінку їм дасть сама громада. Однак, нагадаємо шанованому нами Василю Поповичу, що саме завдяки зусиллям свободівців Червона школа, яка є історичною та архітектурною пам’яткою Ланчина й усього Надвірнянського району, потрапила в перелік об’єктів, що їх було включено в програму соціально-економічного розвитку області. Не хто інший, як Михайло Іваночко, особисто звернувся до голови обласної ради Олександра Сича з проханням включити у план об’їзду населених пунктів у 2011 році селище Ланчин та приміщення Червоної школи, після чого для Ланчинської громади й було виділено кошти від обласної ради на перекриття будинку Червоної школи у сумі 200 000 грн.

Офіційно заявляємо, що публічне очорнення наших партійців та організації в цілому, що вже не вперше лунає з боку «Фронту Змін», не лише негативно впливає на репутацію цієї політичної сили, але й завдає непомірної шкоди процесу консолідації проукраїнських опозиційних політичних сил у боротьбі з чинним режимом як на Прикарпатті, так і в Україні загалом.

Надвірнянська районна організація ВО «Свобода» вимагає офіційного публічного вибачення від Надвірнянської районної організації політичної партії «Фронт Змін» та її керівника Василя Поповича на наступній сесії Ланчинської селищної ради в присутності керівництва Надвірнянської районної організації ВО «Свобода», а також закликає своїх партнерів утриматися в майбутньому від такого роду «конкурентної» боротьби.

Прес-служба Надвірнянської РО ВО "Свобода»
Категорія: Заяви | Переглядів: 824 | Додав: sv_nad | Рейтинг: 4.3/6
Всього коментарів: 2
1 Беркут (02.02.2012 22:43) [Матеріал]
Це не перший напад з боку салатових фронтменів.А коли їм дають відповідь вони "господарники" дуже ображаються.

2 ЧОРНИЙ (03.02.2012 09:32) [Матеріал]
А то всі жди критику не сприймають. Має бути як завжди "Мойша найкращий, Мойша найрозумніший, ну є один розумніший за Мойшу то Ізя. :$

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Наша адреса
м.Надвірна
вул.Чорновола, 8
ТЦ "СТАРИЙ ПОБУТ"
офіс №37 (3-й поверх)

ВО Свобода


Олег Тягнибок


Ми у facebook


Батальйон "СІЧ"

Приєднуйся

Чат
20:10
 
Календар
«  Січень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
 
Патріотична поезія

(Ігор Калиниченко)

 
Наша кнопка

Код кнопки:

<A href="//svoboda-vo.at.ua" target="_blank"><img src="//svoboda-vo.at.ua/Logo/Baner_2.gif" border="0" alt="" />


 
Скачати книги

Скачати mp3

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0