П'ятниця, 29.03.2024, 11:21




Сайт Українських Націоналістів
ГоловнаМій профільВихід
· RSS
Категорії розділу

Новини [1252]
Анонси [39]
Відео [40]
Заяви [31]
Дописи [156]
Звернення [57]
Цей день в історії [51]

Наша газета

Наше радіо

Голос Свободи

Статутні документи

Статут ВО "Свобода"

Програма захисту українців

Національна конституція (проект ВО "Свобода")

Програма ВО "Свобода"

Реклама


Відео онлайн

Сторінки історії

Фотоальбом

Історичні фото

Патріотичні зображення

Фото ВО Свобода

 
Головна » 2010 » Березень » 7 » Звітно-виборна конференція Івано-Франківської обласної організації ВО «Свобода».
04:21
Звітно-виборна конференція Івано-Франківської обласної організації ВО «Свобода».
6 березня 2010 року в Івано-Франківську відбулася  звітно-виборна конференція обласної організації ВО «Свобода».


Розпочав конференцію голова обласної організації Олександр Сич з традиційного привітання СЛАВА УКРАЇНІ  та  першої заповіді Декалога українських націоналістів:

«Здобудеш Українську Державу, або загинеш у боротьбі за Неї»

Після вирішення процедурно-організаційних  питань по проведенню конференції, затвердження порядку денного, слово взяв Олександр Сич.

Голова обласної організації звітував за проведену роботу за останні  роки за його керівництва.


По підсумках розбудови партійних організацій, за час діяльності на посаді голови О.Сич: членства по кількості в 2007 році налічувало формально 126 людей, а насправді – 64 члени партії.

Після проведених в 2007 році виборів до українського парламенту, Голова партії видав наказ про проведення перереєстрації членства. І від того часу розпочалися якісні переміни в області.

Шляхом заміни в певних організаціях голів районних організацій, виявлення та подолання внутрішніх конфліктних моментів вдалося якісно активізувати роботу «Свободи».

Методи по мобілізації роботи приходилося застосовувати різні: від вмовляння до усунення з посад. В процесі роботи виявлялися різні аспекти.                     Колишній голова Яремчанської організації Ігор Лепко в 2008 році, за намовлянням Тараса Боднара, підмовив членство на саморозпуск за незгоду з позицією керівництва партії. Зараз в Яремчі відновлено робота і активно працює організація з 50 членів.

На допомогу в організації та розбудові структури по районах відряджалися члени виконкому: І.Шевчук працював в Тлумачі, в Галичі, Р.Никифорук піднімав Городенківську, а Р.Зелик Снятинську організації.

За проявлені порушення п.4  Дисциплінарного статуту, за самоусунення від роботи ряд голів районних  організацій знято та призначено на їх місце виконуючі обов’язки. Їм поставлено терміни і визначено цілі: розвинути структуру та активно працювати по підготовці до наступних  виборів.

Тарас Боднар за підтримки Ярослава Свелеби (колишні свободівці), Віталій Цапович постійно публікують в пресі провокаційні статті  проти «Свободи», розпускають безпідставні слухи та плітки.

На минулому тижні виключено в лав організації Михайла Ноняка, який хизувався публічно, що в першому турі на виборах Презмдента голосував за Ющенка, а в другому закликав підтримати Тимошенко. А чому ж такі люди в «Свободі», що вони тут роблять.? Вони ганьблять партію, порушуючи Статут, рішення керівних органів партії.

Таким не місце в організації.

Але з цього можна зробити і позитивний висновок. Якщо на «Свободу» відбувається така масована інформаційна атака, якщо наші противники борються проти нас  – значить ми, як партія, набираємо ваги. І на нас зважають, нас остерігаються і  сприймають як серйозну політичну силу.

Зважаючи на те, що партія повинна розростатися та розвиватися кількісно (не плутати з масовістю) та працювати як технологічна машина боротьби за владу, а також виконувати виховну функцію в добиватися якості членства.

Далі О.Сич навів дані по кількісному складу організації в розрізі районів та конкретизував завдання на найближчий час і  по підготовці до місцевих виборів. Зважаючи на те, що вибори були відмінені в неконституційний спосіб, то оголосити про їхнє проведення можуть в будь-який час. Готовим потрібно бути завжди.

Голова обласної організації навів дані про результати першого туру виборів Президента. Те, що в абсолютних цифрах та відсотках дало приріст для «Свободи», завдяки підтримці сільського виборця (75%). Це підтвердило правильність тактики, яка було застосована, коли організовані та навчені агітаційні групи виїздили в села для проведення агітаційних міроприємств, розповсюдження та розклейки матеріалів. Особливий наголос робився на населені пункти, де немає наших представників та мало знайомі з ВО "Свобода".

Зі співдоповідями про результати діяльності обласної організації виступили члени виконкому.

Руслан Зелик – заступник голови з партійної роботи, нагадав, що в 2006, 2007 році організація була розструктуризована  і організовувалися і формувалися по підготовці до виборів, як то кажуть, на марші. Малою чисельністю досягався результат. Було важко підібрати та розподілити членів ДВК, спостерігачів.

Зараз, коли організація розрослася чисельно, постало питання проведення вишколу керівників районних та міських підрозділів. Останні, в свою чергу, повинні доводити інформацію до членства, проводити начитку лекцій, які підготовлені інститутом політосвіти.

В нас повинні панувати принципи націоналістичного формування партійних осередків, а не по принципу партії орденського типу, не ліберального, не родинно-кумівського. Ми повинні зрозуміти, що дорожче обійдеться найманство чи панібратство для  іміджу партії в подальшому. Дисципліна та ідеологія – ось основні питання, які повинні стани пріоритетами в подальшій діяльності партії.

Ігор Шевчук – голова секретаріату, заступник голови з загальних питань, Василь Попович – заступник по роботі з молоддю, Роман Никифорук наголосили в своїх виступах про відповідальність кожного члена організації за роботу, за готовність працювати депутатом в місцевих радах чи обійняти певну посаду в структурі виконавчої влади.

Короткі аналізи роботи та результатів виборчої кампанії по своїх структурах провели голови районних організацій. Основна думка, яка звучала з уст голів: «Ми повинні зайняти нішу національної опозиції…»


за дорученням Голови ВО «Свобода» Олега Тягнибока, керуючись Статутом ВО «Свобода», вніс кандидатуру Олександра Сича для обрання його головою Івано-Франківської обласної організації ВО «Свобода».  Конференція підтримала дану пропозицію.


Також конференцією  було сформовано та підтримано склад виконкому.

На завершення  за активну участь та сумлінну роботу під час Президентської кампанії 2010 року Олександр Сич нагородив цінними подарунками та грамотами  членів партії.

Закрили конференцію шостою заповіддю Декалога українських націоналістів:


«Про справу не говори, з ким можна, а з ким треба» та традиційним вітання свободівців

СЛАВА УКРАЇНІ!

Категорія: Новини | Переглядів: 736 | Додав: sv_nad | Теги: Івано-Франківська Свобода, Конференція ВО Свобода | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Наша адреса
м.Надвірна
вул.Чорновола, 8
ТЦ "СТАРИЙ ПОБУТ"
офіс №37 (3-й поверх)

ВО Свобода


Олег Тягнибок


Ми у facebook


Батальйон "СІЧ"

Приєднуйся

Чат
11:21
 
Календар
«  Березень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
 
Патріотична поезія

(Ігор Калиниченко)

 
Наша кнопка

Код кнопки:

<A href="//svoboda-vo.at.ua" target="_blank"><img src="//svoboda-vo.at.ua/Logo/Baner_2.gif" border="0" alt="" />


 
Скачати книги

Скачати mp3

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0