Четвер, 28.03.2024, 14:04




Сайт Українських Націоналістів
ГоловнаМій профільВихід
· RSS
Категорії розділу

Новини [1252]
Анонси [39]
Відео [40]
Заяви [31]
Дописи [156]
Звернення [57]
Цей день в історії [51]

Наша газета

Наше радіо

Голос Свободи

Статутні документи

Статут ВО "Свобода"

Програма захисту українців

Національна конституція (проект ВО "Свобода")

Програма ВО "Свобода"

Реклама


Відео онлайн

Сторінки історії

Фотоальбом

Історичні фото

Патріотичні зображення

Фото ВО Свобода

 
Головна » 2010 » Березень » 31

Богдан Бенюк отримав Орден "За заслуги" II ступеня "За вагомий особистий внесок у розвиток українського театрального мистецтва, багаторічну творчу працю та високий професіоналізм".

"Орден я прийняв, бо це – державна нагорода України, яку присуджують незалежно від того, хто у країні стає президентом і в якій каденції він перебуває. Усі державні ордени мають однакову вагу. Орденом "За заслуги" ІІІ ступеня мене нагородив Віктор Ющенко, ІІ ступеня – Віктор Янукович, а І ступеня, думаю, прийматиму від президента-"свободівця" Олега Тягнибока. Зрештою, орден мені дає не Президент, а народ. А я служу, у першу чергу, народові. І продовжуватиму служити йому незалежно від того, хто у країні президент", - зазначив Богдан Бенюк в інтерв‘ю виданню "Високий замок", відповідаючи на запитання, чи змінює ставлення до державної нагороди особа, яка його вручає.

Всеукраїнське об‘єднання "Своб ... Читати далі »

Переглядів: 625 | Додав: Націоналіст | Дата: 31.03.2010 | Коментарі (1)

Декларанти невибагливого способу життя самі ніколи не цуралися можливості підзаробити в олігархів. Будучи начебто в опозиції, вони залюбки «допомагали» усім, хто при владі, починаючи з Леоніда Кучми, не озираючись на своїх кумирів, які пропагували аскетизм у повсякденному житті. Позірно критикуючи великий олігархічний бізнес, вони паралельно вигідно товаришувати з ним. Тому сьогодні уже нікого не здивує комуніст на мерседесі і з «буржуйським» побутовим начинням: представницькими квартирами, дорогими костюмами, телефонами та іншими дрібними, але недешевими аксесуарами.

Увесь минулий тиждень удавані захисники пролетаріату висловлювали обурення і невдоволення розподілом влади «регіоналами» і навіть пригрозили вийти з коаліції, у разі якщо їхні апетити щодо посад не будуть задоволені.

Комуністи звинуватили Партію регіонів в ... Читати далі »

Переглядів: 643 | Додав: Націоналіст | Дата: 31.03.2010 | Коментарі (1)

"Колишній Президент України Віктор Ющенко та екс-прем’єр-міністр Юлія Тимошенко несуть персональну відповідальність за провал голосування Постанови про звільнення Міністра освіти і науки Дмитра Табачника та як мінімум за 25 українофобів у власних фракція", - заявив лідер Всеукраїнського об’єднання "Свобода" Олег Тягнибок, коментуючи результати голосування Верховної Ради за зняття міністра освіти та науки України Дмитра Табачника, що відбулося 30 березня 2010 року.

Олег Тягнибок також зазначив: "Голосування у Верховній Раді за зняття Дмитра Табачника засвідчило відсутність у парламенті реальної опозиції українофобським діям нової влади. Хочу нагадати, що у нинішній Верховній Раді до складу так званих опозиційних фракцій БЮТ та НУНС входить номінальна більшість народних депутатів – 227. Як виявилося, майже кожен дев’ятий "опозиціонер" не підтримав проект Постанови за звільнення Табачника (не з’явився на засідан ... Читати далі »

Переглядів: 624 | Додав: Націоналіст | Дата: 31.03.2010 | Коментарі (0)

Надвірнянська СВОБОДА
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Наша адреса
м.Надвірна
вул.Чорновола, 8
ТЦ "СТАРИЙ ПОБУТ"
офіс №37 (3-й поверх)

ВО Свобода


Олег Тягнибок


Ми у facebook


Батальйон "СІЧ"

Приєднуйся

Чат
14:04
 
Календар
«  Березень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
 
Патріотична поезія

(Ігор Калиниченко)

 
Наша кнопка

Код кнопки:

<A href="//svoboda-vo.at.ua" target="_blank"><img src="//svoboda-vo.at.ua/Logo/Baner_2.gif" border="0" alt="" />


 
Скачати книги

Скачати mp3

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0