П'ятниця, 29.03.2024, 17:16




Сайт Українських Націоналістів
ГоловнаМій профільВихід
· RSS
Категорії розділу

Новини [1252]
Анонси [39]
Відео [40]
Заяви [31]
Дописи [156]
Звернення [57]
Цей день в історії [51]

Наша газета

Наше радіо

Голос Свободи

Статутні документи

Статут ВО "Свобода"

Програма захисту українців

Національна конституція (проект ВО "Свобода")

Програма ВО "Свобода"

Реклама


Відео онлайн

Сторінки історії

Фотоальбом

Історичні фото

Патріотичні зображення

Фото ВО Свобода

 
Головна » 2010 » Квітень » 08

Сьогодні в Українському домі ВГО "Русскоязычная Украина", яку очолює нардеп від ПР Вадим Колесніченко, відкрила українофобську виставку "Польські та єврейські жертви ОУН-УПА". За наказом Кремля готують підгрунтя для зняття звання Героїв з Шухевича і Бандери.
Поляки, які ще недавно були нашими ліпшими друзями, бо так наказали з США, тепер отримали звідти ж протилежний наказ - здати нас Кремлю.

Українські націоналісти, переважно зі "Свободи", висловили свою незгоду із відкриттям цієї виставки, і були затримані перевдягненим у цивільне "Беркутом". Деяких за ноги тягли вниз по сходах. Зараз вони у Шевченківському РОВД на Герцена, скоро буде суд. Маю встигнути свідчити. Всі, хто можуть, негайно туди (Смірнова-Ласточкіна, 10б, біля Львівської площі).
Що це був перевдягнений "Беркут" - сказали хлопці зі "Свободи", які впізнали в обли ... Читати далі »

Переглядів: 684 | Додав: sv_nad | Дата: 08.04.2010 | Коментарі (1)


Патріотам, яких було затримано під час протесту на прес-конференції з приводу відкриття в "Українському домі" українофобської виставки з псевдоісторичною назвою "Волынская резня – польские и еврейские жертвы ОУН-УПА", пред‘явили брехливі звинувачення.

Працівники міліції намагаються примусити затриманих підписати протокол про злісну непокору працівникам міліції. Звинувачення є брехливим, адже люди, які затримували журналістів під час прес-конференції, були у цивільному, не представлялися та не робили жодних попереджень. Усі затримані відмовляються підписувати протокол.

На жаль, вже сталою практикою є фальсифікація звинувачень проти активних громадян України, які діють з патріотичних міркувань та не дозволяють паплюжити честь та гідність української нації.

Нагадаємо, що сьогодні поведінка міліції характеризується нехтуванням зак ... Читати далі »
Переглядів: 596 | Додав: sv_nad | Дата: 08.04.2010 | Коментарі (1)

До затриманих під час протесту на прес-конференції з приводу відкриття в "Українському домі" українофобської виставки з псевдоісторичною назвою "Волынская резня – польские и еврейские жертвы ОУН-УПА", не допускають адвоката.


Очікується, що сьогодні їх доставлять до Шевченківського районного суду (Вознесенський узвіз, 10б – колишня вул. Смірнова-Ласточкіна), який ухвалить рішення про міру покарання. Що інкримінується затриманим – не відомо. За словами адвоката Олега Бондарчука, якого не допустили до затриманих – міліція веде себе вкрай брутально та відмовляє затриманим у конституційному праві на захист.

Очевидно, що правоохоронці, керовані українофобами з Банкової, намагаються реалізувати сценарій на кшталт того, що було застосовано проти Миколи Коханівського. Спочатку влаштована брутальна антиукр ... Читати далі »
Переглядів: 689 | Додав: sv_nad | Дата: 08.04.2010 | Коментарі (1)

РЕПРЕСІЇ ПРОДОВЖУЮТЬСЯ???

Під час прес-конференції "Волынская резня – польские и еврейские жертвы ОУН-УПА", що відбулася 8 квітня 2010 року в "Українському домі", заступник голови Всеукраїнського об‘єднання "Свобода" Андрій Мохник повідомив присутніх про те, що чиниться кримінальний злочин, а саме розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі і приниження національної честі та гідності українців (стаття 161 Кримінального кодексу України) та відбувається перешкоджання у роботі журналістів.

Після цього, застосовуючи брутальну фізичну силу, невідомі (як згодом виявилося - представники правоохоронних органів) видворили із зали, де відбувалася прес-конференція, декількох відомих українських журналістів та затримали заступника голови ВО "Свобода" Андрія Мохника, голову Сумської обласної о ... Читати далі »

Переглядів: 666 | Додав: sv_nad | Дата: 08.04.2010 | Коментарі (0)

Надвірнянська СВОБОДА
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Наша адреса
м.Надвірна
вул.Чорновола, 8
ТЦ "СТАРИЙ ПОБУТ"
офіс №37 (3-й поверх)

ВО Свобода


Олег Тягнибок


Ми у facebook


Батальйон "СІЧ"

Приєднуйся

Чат
17:16
 
Календар
«  Квітень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
 
Патріотична поезія

(Ігор Калиниченко)

 
Наша кнопка

Код кнопки:

<A href="//svoboda-vo.at.ua" target="_blank"><img src="//svoboda-vo.at.ua/Logo/Baner_2.gif" border="0" alt="" />


 
Скачати книги

Скачати mp3

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0