Понеділок, 29.04.2024, 03:08




Сайт Українських Націоналістів
ГоловнаМій профільВихід
· RSS
Категорії розділу

Новини [1252]
Анонси [39]
Відео [40]
Заяви [31]
Дописи [156]
Звернення [57]
Цей день в історії [51]

Наша газета

Наше радіо

Голос Свободи

Статутні документи

Статут ВО "Свобода"

Програма захисту українців

Національна конституція (проект ВО "Свобода")

Програма ВО "Свобода"

Реклама


Відео онлайн

Сторінки історії

Фотоальбом

Історичні фото

Патріотичні зображення

Фото ВО Свобода

 
Головна » 2010 » Квітень » 8 » Сутички і затримання на виставці "Жертви ОУН-УПА".
16:58
Сутички і затримання на виставці "Жертви ОУН-УПА".

Сьогодні в Українському домі ВГО "Русскоязычная Украина", яку очолює нардеп від ПР Вадим Колесніченко, відкрила українофобську виставку "Польські та єврейські жертви ОУН-УПА". За наказом Кремля готують підгрунтя для зняття звання Героїв з Шухевича і Бандери.
Поляки, які ще недавно були нашими ліпшими друзями, бо так наказали з США, тепер отримали звідти ж протилежний наказ - здати нас Кремлю.

Українські націоналісти, переважно зі "Свободи", висловили свою незгоду із відкриттям цієї виставки, і були затримані перевдягненим у цивільне "Беркутом". Деяких за ноги тягли вниз по сходах. Зараз вони у Шевченківському РОВД на Герцена, скоро буде суд. Маю встигнути свідчити. Всі, хто можуть, негайно туди (Смірнова-Ласточкіна, 10б, біля Львівської площі).
Що це був перевдягнений "Беркут" - сказали хлопці зі "Свободи", які впізнали в обличчя міліцейських керівників, які, теж у цивільному, віддавали їм накази.
Колесніченко знущався на тему тридцяти срібняків. Хто б казав.

Кремлівська влада і її "п’ята колона" - справжні нащадки Гітлера. Те, як наполегливо і нахабно вони намагаються розділити східних і західних українців - розподіл Чехословаччини не нагадує?

Закінчиться цей беспрєдєл разом із каденцією Обами. Після нього у них буде президент-консерватор, і все повернеться на свої місця, тільки декому знатимемо ціну. А поки що треба протриматись.

Це основне. Решту ви побачите на фото і відео. Пікет націоналістів під Українським домом я зняти не встигла, і дуже дякую Віктору Круку, який оперативно надав свої фото.

І ще одне. У лідерів і учасників визвольних рухів, завжди, в усі часи і в будь-якій країні, руки по лікоть в крові. В т.ч. в крові невинних. Бо вони воюють, а війна - це ЗАВЖДИ бруд і кров невинних.
Тому треба дивитися лише на те, заради чого люди ллють кров. Якщо задля незалежності своєї країни, то вони герої. Звичайно, герої для цієї країни і цієї нації. Ніхто не нав’язує Бандеру і Шухевича в герої полякам, росіянам чи євреям. Це українські герої, і той, хто їх не визнає, не визнає і нашої Нації.

Не зраджуйте нас, поляки, не робіть цього! Бо якщо впаде наша державність, ми прийдемо до вас. І все вам тоді згадаємо. Щоправда, тоді ми зватимемось не бандерівцями, а росіянами. Та чи буде вам від цього легше?

Олена Білозерська

http://bilozerska.livejournal.com/237657.html?thread=1#t14654553


Переглядів: 687 | Додав: sv_nad | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 1
1 Беркут (08.04.2010 20:41) [Матеріал]
Українці скільки ми маємо терпіти ці наруги.Пора вставати доборотьби за свою гідність.Скільки можна терпіти цих колесниченків,табачників,семиноженків та пасічників разом із жидюлею.Хлопці буде пізно.Київська Свобода бореться, а ми святкуємо-нам має бути встидно.УКРАЇНА панад усе. СЛАВА УКРАЇНІ!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Наша адреса
м.Надвірна
вул.Чорновола, 8
ТЦ "СТАРИЙ ПОБУТ"
офіс №37 (3-й поверх)

ВО Свобода


Олег Тягнибок


Ми у facebook


Батальйон "СІЧ"

Приєднуйся

Чат
03:08
 
Календар
«  Квітень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
 
Патріотична поезія

(Ігор Калиниченко)

 
Наша кнопка

Код кнопки:

<A href="//svoboda-vo.at.ua" target="_blank"><img src="//svoboda-vo.at.ua/Logo/Baner_2.gif" border="0" alt="" />


 
Скачати книги

Скачати mp3

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0