П'ятниця, 26.04.2024, 14:53




Сайт Українських Націоналістів
ГоловнаМій профільВихід
· RSS
Категорії розділу

Новини [1252]
Анонси [39]
Відео [40]
Заяви [31]
Дописи [156]
Звернення [57]
Цей день в історії [51]

Наша газета

Наше радіо

Голос Свободи

Статутні документи

Статут ВО "Свобода"

Програма захисту українців

Національна конституція (проект ВО "Свобода")

Програма ВО "Свобода"

Реклама


Відео онлайн

Сторінки історії

Фотоальбом

Історичні фото

Патріотичні зображення

Фото ВО Свобода

 
Головна » 2010 » Квітень » 26

24 та 26 квітня 2010 року депутати від БЮТ та "Нашої України" зірвали позачергові засідання Івано-Франківської обласної ради, на яких передбачалось розглянути питання щодо недопустимості продовження терміну перебування Чорноморського флоту РФ на території України. У зв’язку з цим голова Івано-Франківської обласної організації ВО "Свобода" Олександр Сич вимагає саморозпуску обласної ради.

Депутати від НУНС, БЮТ та УНП, разом складають абсолютну більшість Івано-Франківської обласної ради (108 зі 120 депутатів). Проте, в обох випадках депутати не змогли зібрати навіть арифметичної більшості присутніх – 61 депутата. На засідання 24 квітня з’явились лише 32 зі 62 "нунсівців", 10 із 37 "бютівців" та 2 з 9 "уенпістів". Аналогічна ситуація відбулась і у понеділок, 26 квітня. Олександр Сич переконаний, що така поведінка депутатів не випадкова. Більшість з них "вигнули хребта" перед новою владою, захищаючи свої владні крісла та ... Читати далі »

Переглядів: 726 | Додав: Націоналіст | Дата: 26.04.2010 | Коментарі (0)

Посада Президента передбачає захист національних інтересів, однак, справжній нонсенс спостерігаємо з Президентом Януковичем. Здача національних інтересів "не по днях, а по годинах", руйнація останніх опор економічної й політичної перспективи незалежності України наводять на думку про те, що донецький "праФФессор" є не Президентом Української держави, а звичайнісіньким керівником окупаційної адміністрації, ставлеником "братської" Росії (яка щиро по братському нищить Україну з 1659 р.).

Дії Януковича з руйнації України неймовірно динамічні:

- антиконституційне формування коаліції, що, фактично, перевело Конституцію у ранг фантастичного роману для юристів – ідеалістів. Головним завданням Конституційного суду стало потурання власне Конституції – зі зміною влади КСУ, не скасовуючи попереднього рішення 2008 року стосовно поря ... Читати далі »

Переглядів: 1089 | Додав: Націоналіст | Дата: 26.04.2010 | Коментарі (1)

Сьогодні російський прем’єр Володимир Путін здійснює візит до Києва. Він має зустрітися зі своїм українським колегою Миколою Азаровим, а також Президентом Віктором Януковичем. Напередодні з’явилася інформація, що Путін має зустрітися також із Юлією Тимошенко. Утім, за словами її прес-секретаря, така зустріч не планується. Офіційної інформації щодо мети приїзду Путіна немає. На думку ж експертів, головними темами переговорів стане Чорноморський флот, ядерна енергетика та авіабудування.

Ситуація в Україні не дозволяє затягувати з реалізацією енергетичних проектів. Таку заяву російський прем’єр Володимир Путін зробив в Італії, за кілька годин до запланованого прильоту до Києва. 

«В Україні йде внутрішньополітична боротьба навколо (харківських) домовленостей. Деякі представники опозиції вже заявили, що у разі приходу до влад ... Читати далі »

Переглядів: 597 | Додав: Націоналіст | Дата: 26.04.2010 | Коментарі (0)

Я хочу жити і вмерти в Україні!

Я хочу жити і вмерти в Україні,-- це природньо для українця. Як дихати, як любити, як радіти Сонцю. Одначе, це природнє прагнення українців, з якоїсь то пекельної біди, років так вже 400 з гаком не дає спокійно спати, смачно їсти та залюбки кохати можновладцям сусідніх з Україною держав. Весь цей час керманичі сусідніх, а також трохи віддалених від України, держав робили й роблять будь яке паскудство, аби України не було. Най буде що завгодно: Малоросія, УССР, Райсхромісаріят, Креси Всходні аж по Київ і далі, Південно-Західний (табірний, чи військовий? ) округ РФ,-- що завгодно най буде,-- а України буть неповинно! Цього року до леґійону того на правах унтерфельдфелельських подалась ще й «українська влада» на чолі з двічі, чи тричі не судимим «тупим та важким предметом»…


Цей «предмет» під шаманські завивання табачників ... Читати далі »

Переглядів: 751 | Додав: sv_nad | Дата: 26.04.2010 | Коментарі (0)

Надвірнянська СВОБОДА
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Наша адреса
м.Надвірна
вул.Чорновола, 8
ТЦ "СТАРИЙ ПОБУТ"
офіс №37 (3-й поверх)

ВО Свобода


Олег Тягнибок


Ми у facebook


Батальйон "СІЧ"

Приєднуйся

Чат
14:53
 
Календар
«  Квітень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
 
Патріотична поезія

(Ігор Калиниченко)

 
Наша кнопка

Код кнопки:

<A href="//svoboda-vo.at.ua" target="_blank"><img src="//svoboda-vo.at.ua/Logo/Baner_2.gif" border="0" alt="" />


 
Скачати книги

Скачати mp3

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0