П'ятниця, 26.04.2024, 20:08




Сайт Українських Націоналістів
ГоловнаМій профільВихід
· RSS
Категорії розділу

Новини [1252]
Анонси [39]
Відео [40]
Заяви [31]
Дописи [156]
Звернення [57]
Цей день в історії [51]

Наша газета

Наше радіо

Голос Свободи

Статутні документи

Статут ВО "Свобода"

Програма захисту українців

Національна конституція (проект ВО "Свобода")

Програма ВО "Свобода"

Реклама


Відео онлайн

Сторінки історії

Фотоальбом

Історичні фото

Патріотичні зображення

Фото ВО Свобода

 
Головна » 2010 » Квітень » 14

Після другої «катинської трагедії» виступав прем’єр-міністр Росії Володимир Путін. Глава російського уряду щось говорив про співчуття, про страшну втрату. Але головним було не те, що він говорив, а те, як він це робив. Він ледь стримував сльози. Важко було не поспівчувати «залізному чекістові», враження було таке, наче він рідну маму втратив.
Але тут варто покликати на допомогу великого російського театрального режисера Станіславського. Запитати його: «Пане Костянтине, що ви скажете?» Мені здається, що він би знову видав своє знамените: «Не вірю!»

Пригадайте промову прем’єр-міністра Росії Володимира Путіна з нагоди катинської жалоби. Він обурювався масовим убивством поляків, він співчував їм, твердив, що це жахлива трагедія, але так і не називав винуватців.

У цьому контексті згадується його одкровення про те, що розвал СРСР був найб ... Читати далі »

Переглядів: 634 | Додав: Націоналіст | Дата: 14.04.2010 | Коментарі (0)

Росія відповідальна за катастрофу, причому не тільки в моральному сенсі, вважає депутат партії «Право і Справедливість» Артур Гурський. Нагадаємо, одним з лідерів цієї партії був загиблий президент Польщі Лєх Качиньський. «Я практично впевнений, що росіяни нас дурять», заявив він в інтерв'ю газеті Nasz Dziennik (у перекладі ІНОЗМІ).

На думку депутата, безпосередньо перед посадкою повинна була скластися ситуація, яка привела до цієї трагедії. «З'явилися дві версії подій, і кожна з них вказує на можливу роль російської сторони. І, поза сумнівом, Москва несе також моральну відповідальність за цю катастрофу», — заявив Гурський.

«Катинські заходи за участю (прем'єр-міністра РФ) Путіна і (прем'єра Польщі) Туска можна, без сумніву, записати в успіхи Росії», — вважає Гурський. «Ймовірно, росіяни хотіли перешкодити Качиньському взяти участь в суботніх заходах, що ... Читати далі »

Переглядів: 623 | Додав: Націоналіст | Дата: 14.04.2010 | Коментарі (2)

Підписання у Празі нової угоди між Сполученими Штатами та Російською Федерацією про стратегічні наступальні озброєння (СНО) та скорочення ракетно-ядерних арсеналів означило черговий етап перебудови світової архітектури безпеки. На відміну від першого подібного договору, підписаного 1994 року, що узаконив ядерне роззброєння України, Казахстану та Білорусі, цього разу угода стала суто двостороннім документом, який закріпив ядерний паритет між США та РФ на наступні роки.

Обама та Мєдвєдєв домовилися за 7 років скоротити кількість розгорнутих стратегічних носіїв – міжконтинентальних балістичних ракет, балістичних ракет підводних човнів, а також важких стратегічних бомбардувальників до 700 одиниць. Сумарна кількість розгорнутих і нерозгорнутих носіїв боєзарядів у кожної зі сторін не має перевищувати 800 одиниць, а максимальна загальна кількість боєзарядів визначена у 1550 одиниць. При цьому слід наголосити, що з ... Читати далі »

Переглядів: 621 | Додав: Націоналіст | Дата: 14.04.2010 | Коментарі (0)

Надвірнянська СВОБОДА
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Наша адреса
м.Надвірна
вул.Чорновола, 8
ТЦ "СТАРИЙ ПОБУТ"
офіс №37 (3-й поверх)

ВО Свобода


Олег Тягнибок


Ми у facebook


Батальйон "СІЧ"

Приєднуйся

Чат
20:08
 
Календар
«  Квітень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
 
Патріотична поезія

(Ігор Калиниченко)

 
Наша кнопка

Код кнопки:

<A href="//svoboda-vo.at.ua" target="_blank"><img src="//svoboda-vo.at.ua/Logo/Baner_2.gif" border="0" alt="" />


 
Скачати книги

Скачати mp3

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0