П'ятниця, 03.05.2024, 01:19




Сайт Українських Націоналістів
ГоловнаМій профільВихід
· RSS
Категорії розділу

Новини [1252]
Анонси [39]
Відео [40]
Заяви [31]
Дописи [156]
Звернення [57]
Цей день в історії [51]

Наша газета

Наше радіо

Голос Свободи

Статутні документи

Статут ВО "Свобода"

Програма захисту українців

Національна конституція (проект ВО "Свобода")

Програма ВО "Свобода"

Реклама


Відео онлайн

Сторінки історії

Фотоальбом

Історичні фото

Патріотичні зображення

Фото ВО Свобода

 
Головна » 2010 » Березень » 11 » Корабель виродків
22:43
Корабель виродків


Корабель виродків, де твій штурвал і снасті,

Я так боюся впасти у морськую воду.

Корабель виродків, що ти готуєш мені,

Загибель в морській хвилі або свободу.

 

Я в захваті! Колеги в захваті! Та що розмінюватися на дрібниці – країна в захваті! День удався як ніколи; несподіваний новина прийшов на обідній перерві. Вона прийняла подобу повідомлення Уніану про створення нового кабінету міністрів. Повільно смакуючи кожне прізвище, ознайомився з його складом. Це насолода словами, кайф… Ще ніколи наша армія не збирала стільки бійців, здатних ефектно жонглювати відразу п'ятьма протитанковими гранатами.

 

Рідні мої, дайте вас обійняти! Знаю, вірю – постаравшись можна сконцентрувати більш некомпетентне зборище дилетантів, але щоб таке одіозне? Ні, ні за що! Я сподівався і чекав цього. І ось – мрії втілилися. Азаров, моя прелесссть! Як не крути кільце всевладдя – в твоїх руках виходить повне лайно. Не по пальцю воно старезним гоблінам. Ну не працює, ніяк. Може, не туди натягуєш? Не знаю.

 

Для сміху до складу нашого лепрозорію ввели Тігипку. Номером шостим при Пахло, портфельчик носити, туфлі чистити, може де чого підтерти. Знає мужичок ціну своїм 13 %, все вірно помітив – випадковості, подібні цій, не повторюються. Ось і сидить в компанії з Боренькой Колесниковим і іншими мікроскопічними діячами. Тепер він на своєму місці.

 

Відомий своєю дешевизною клоун від ПР теж тут. Звичайно на «своєму» місці. Раз крав картин из музеїв – бути йому міністром освіти. І науки звичайно, адже він крупний етнограф і лінгвіст. Не стримаюся, кину цитатку зі свіжоспеченого: «Що захопили владу в Україні галичани рахують нас - малоросів, великоросів і білорусів, єдиним російським народом. Їх пропаганда і реальна політика направлені не лише проти нас, як «неправильних» українців, що проживають на територіях, які галичани чомусь вважають своїми, але і проти сусідніх російських держав - Росії і Білорусі». Ах, яка фраза, який пафос, яка огидна брехня. І хоч би один прем'єр, я вже не говорю – президент був би з Львова або Івано-Франківська. Виставив би ще з десяток перлів, але обмежуся цим зісланням – показова праця сучасного фашиста і класичного представника "інтелігентної" гілки . І це непорозуміння збирається опікати українську науку і освіту! Та всі шовіністи – ніщо в порівнянні з цією жертвою недобросовісних акушерів. Більшої образи українцям важко і представити. Молодці!

 

Міністр економіки – просто душка! Якби в Україні проводили конкурс «Містер тупий погляд», то ще невідомо, хто б був постійним фаворитом – Янукович або він. Це призначення мене розчулило більш всього. Цушко, страждальник і скривджений, жирними тілесами проклав собі дорогу в історію дурості і непорозумінь. Під останніми я маю на увазі його нову посаду. Директор радгоспу, нікчемний управлінець з відсутнім відчуттям реальності. Воно нічого не уміє, як же так! Може на його фоні Азаров-пахло здаватиметься могутнім мужом, світочем економіки? Та ні, сумнівно – Азарову вже нічого не допоможе. У його літах не розумнішають.

 

В цілому я радий. Радий, що безмежна дурість тих, що прийшли в 2010 знайшла свій вихід, виявилася своїми очима. Щасливий, тому, що дуже скоро ті, хто сподівався на неймовірне диво, перестануть це робити. Задоволений, оскільки гнійник починає набиратися, розпухати. Труп думки, лепрозорій, який іменують Кабінетом Міністрів 2010, – явний симптом хвороби, що зародилася. Нарив повинен лопнути, і тоді прийде момент істини - бути або не бути. А може він потребує розтину?

Побачимо.


Переглядів: 664 | Додав: sv_nad | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 5
1 sv_nad (11.03.2010 22:51) [Матеріал]
Найбільш одіозну характеристику Табачнику дав Борис Колесніков:
" Казнокрад, не создавший в своей жизни никакого бизнеса? Как он вообще может судить? Что он вообще делать умеет, кроме того как книжки и картины из, и так небогатых, украинских музеев тырить?"

Обоє - рябоє.
Українофоби і московськи жополизи.


2 sv_nad (11.03.2010 22:53) [Матеріал]
З такими Табачниками,Азаровими, Єжелями і т. п. Янек "далеко не заїде". Попередня влада нас вже мали навчити:, що ВСІ, хто дорвався до влади про нас , простих людей, НЕ ДУМАЮТЬ!
:p

3 sv_nad (11.03.2010 22:59) [Матеріал]
Настало свято для лохів "противсіханутих", розведених коломйськими - ющенками.
Настало свято для галасувальників від "тигібків" і "кроликів".
Настало свято для блазнів прикоритних костенків - соколовських.
Настало свято для "невільноукраїнців" кириленкових і пЕЦянутих балоги, яких так зацікавила втрата національної гуманітарної складової біля корита, яка раніше при декоаліції їх не цікавила.
Настало сято "азоровщини " під соусом двічі несудимого.


4 Беркут (12.03.2010 07:35) [Матеріал]
Цей уряд можна назвати фільмом жахів КРИК.Одні перевертні,тепер шановні прихвостні пасічника, кролика,тігіпка та різних костенків і тарасюків дивіться що ви обрали.Дивіться так щоб повилазило.А на майбутнє люди добрі. якщо не буде пізно,
не робіть таких дитячих помилок.Хіба не видно ,що за 19років ця псевдоеліта нічого доброго не зробола,цілий час виторговували собі тепленькі крісла.ДОГРАЛИСЯ.
Товариство кому як не нам свободівцям рятувати Україну.Берім приклад з наших Героїв воїнів ОУН-УПА.Це наша гордість.СЛАВА НАЦІЇ.СМЕРТЬ ВОРОГАМ.

5 (12.03.2010 09:25) [Матеріал]
Доборолися! На 19 – му році незалежності маємо жидівсько – бандитську промосковську олігархічну владу. Завдяки пасічнику, кролику , їм подібним так званим лжепатріотам. Перший до останнього моменту чекав від зека , що покличуть. Не покликали…Образився, згадав про порушення конституції . навіть пригрозив, що призове народ до непокори. Невже піде брат Вітя проти брата Петі, проти куми Оксани та інших «любих» , які вже отримали свої 30 срібняків і тепер їх відпрацьовують в КЛОАЦІ. Ображений кролик , не отримавши високої посади , оголосив, що йде в оппозицію Тепер до жидівсько олігархічної влади маємо дві жидівсько – олігархічні оппозиції. Єдиною послідовною, вірною ідеям нації і держави силою залишається Всеукраїнське об’єднання «Свобода». Закликаємо всіх, кому не байдужа доля нації ,доля України , гуртуймося навколо ВО «Свобода» для гідної відсічі ворогам. Вставай, Україно, вставай,
Виходь на дорогу свободи,
Де грає широкий Дунай,
Де ждуть європейські народи.
Вставай та кайдани порви,
Дай познак, ясніший від грому,
Що ти не рабиня Москви,
Й рабою не будеш нікому.
Вставай, Україно, вставай,
Єднай чорне море й Карпати,
І свій переболений край
Не дай ворогам розламати.
(Д.Павличко) СЛАВА НАЦІЇ ! СМЕРТЬ ВОРОГАМ!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Наша адреса
м.Надвірна
вул.Чорновола, 8
ТЦ "СТАРИЙ ПОБУТ"
офіс №37 (3-й поверх)

ВО Свобода


Олег Тягнибок


Ми у facebook


Батальйон "СІЧ"

Приєднуйся

Чат
01:19
 
Календар
«  Березень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
 
Патріотична поезія

(Ігор Калиниченко)

 
Наша кнопка

Код кнопки:

<A href="//svoboda-vo.at.ua" target="_blank"><img src="//svoboda-vo.at.ua/Logo/Baner_2.gif" border="0" alt="" />


 
Скачати книги

Скачати mp3

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0