Четвер, 02.05.2024, 22:02




Сайт Українських Націоналістів
ГоловнаМій профільВихід
· RSS
Категорії розділу

Новини [1252]
Анонси [39]
Відео [40]
Заяви [31]
Дописи [156]
Звернення [57]
Цей день в історії [51]

Наша газета

Наше радіо

Голос Свободи

Статутні документи

Статут ВО "Свобода"

Програма захисту українців

Національна конституція (проект ВО "Свобода")

Програма ВО "Свобода"

Реклама


Відео онлайн

Сторінки історії

Фотоальбом

Історичні фото

Патріотичні зображення

Фото ВО Свобода

 
Головна » 2010 » Березень » 19 » Нова влада влаштувала кадрову революцію
14:18
Нова влада влаштувала кадрову революцію

Тривають масові звільнення урядовців. У четвер позбавили посад кількох заступників міністрів. А днем раніше уряд поставив рекорд, провівши 117 звільнень і призначень. Одночасно готуються й масові скорочення урядовців.

За непідтвердженою офіційно інформацією, багатьом працівникам центральних органів влади запропонували написати заяви на звільнення. Насамперед це стосується керівників середньої ланки. Працівники урядових установ утримуються від коментарів під запис. У приватних розмовах вони розповідають, що звільнення відбуваються в доволі жорсткій, а подекуди й брутальній формі. 

Тепер уже колишній керівник державного комітету з питань підприємництва Олександра Кужель підтверджує цю інформацію і додає, що звільнення відбуваються часто і всупереч закону.

«Мене запросив (міністр Кабінету Міністрів) пан Толстоухов і сказав: «Пиши заяву (на звільнення) за власним бажанням. Я знаю, всі заступники міністра економіки і міністра транспорту написали такі заяви. Але, на жаль, не лише заступників, але й директорів департаментів це стосується. Думаю, йде зачистка влади дуже серйозна». 

Тон задає Президент

Директор Національного інституту стратегічних досліджень Андрій Єрмолаєв зазначає, що перебудова управлінської системи відбувається не хаотично, а має певну логіку.

«Немає ознак політичних звільнень, – каже він. – Скоріше, йдеться лише про ротації, зумовлені зміною уряду. Певний час займе оптимізація: і з точки зору структури, і кількісного складу кожного відомства. Тому цілком можливі різні пропорції. Є загальна рамка, яку запропонував Президент, і він почав це зі своєї адміністрації: 20-відсоткове скорочення. Але є роздуті відомства, а є відомства, які, навпаки, потребують посилення кадрового складу».

За словами Андрія Єрмолаєва, однією з ознак теперішніх ротацій є повернення професійних кадрів, звільнених у 2005 році.

Кінологи і комуністи в міліцейському розкладі

Натомість перший заступник голови парламентського комітету з питань державного будівництва та місцевого самоврядування, депутат Ольга Боднар каже, що зараз під звільнення та скорочення підпало багато професіоналів. 

«Відбувається звільнення тих людей, які взагалі не мають стосунку до будь-якої політики. Ось зараз збираються суттєво скорочувати Міністерство внутрішніх справ. І там є управління кінології, яке 20 років існує. Собаки були, є і будуть. Собаки – це невід’ємна частина МВС. І там, я знаю, керівника звільнили – тільки тому, що він видався неблагонадійним. Або хочуть когось свого поставити», – каже Ольга Боднар.

До речі, в МВС змінили всіх заступників міністра, крім одного – Василя Мармазова (син депутата з фракції КПУ Євгена Мармазова). Його призначення експерти свого часу розцінили як поступку комуністам за непідтримку відставки уряду Юлії Тимошенко.

Бюрократичну гідру ще ніхто не приборкав


Віктор Янукович не перший Президент, який виступає з ініціативою скоротити державний апарат. Раніше це намагалися зробити Леонід Кучма та Віктор Ющенко, проте після їхніх спроб кількість держслужбовців лише зростала. 

На думку експертів, такий парадокс зумовлений тим, що одночасно зі скороченнями штату не змінювали покладені на ту чи іншу установу функції. Тож, попри кілька спроб зменшити армію держслужбовців, за останні 10 років її кількість зросла більше ніж на сто тисяч осіб. За даними Головного управління держслужби, в 1998 році в Україні було 183 224 держслужбовців, а в 2008-му – вже 290 765.

Переглядів: 649 | Додав: Націоналіст | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 2
1 Беркут (19.03.2010 20:33) [Матеріал]
Це ті,що недавно плакали як їх виганяли з робіт (професіонали), нажаль не вигнали ,недобили.А самі роблять чистку ,що нагадує 39-ті роки.Нажаль пасічник не виправдав сподівань українців,і 5 років пішли... Треба було цю комуну знищити, так як це зробили в Румунії. А тому товариство робіть висновки,щоб не ставати на одні і тіж граблі.Краще вчитись на чужих помилках,а не на своїх.Ми не маємо права більше випробовувати долю.Чим більше ми затягуєм боротьбу, тим менше в нас шансів зберегти свою Богом дану землю. Звертайте увагу, хто дійсно повстав проти цієї комуністичної номенклатури,а повстала лише "Свобода". СЛАВА УКРАЇНІ!

Продовжується та ж практика підбору кадрів, яку провадив Ющенко: на найвищі державні посади призначають не професіоналів, а своїх синів, кумів, а то й просто вірних холуїв. Їхній непрофесіоналізм думають перекрити роздуванням і так роздутих штатів. Так, замість трьох заступників прем'єра призначають сімох. Багато хто з новопризначених або тісно пов'язані з криміналітетом, або ж самі являються його представниками. Зручно повсідалися в свої крісла недобиті комуняки та інша жидівська нечисть. Але всіх їх об'єднує одне: люта ненависть до всього українського, до української нації і держави. Ставаймо на боротьбу з цією злочинною владою. З нами Бог! СМЕРТЬ ВОРОГАМ! ГЕРОЯМ СЛАВА!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Наша адреса
м.Надвірна
вул.Чорновола, 8
ТЦ "СТАРИЙ ПОБУТ"
офіс №37 (3-й поверх)

ВО Свобода


Олег Тягнибок


Ми у facebook


Батальйон "СІЧ"

Приєднуйся

Чат
22:02
 
Календар
«  Березень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
 
Патріотична поезія

(Ігор Калиниченко)

 
Наша кнопка

Код кнопки:

<A href="//svoboda-vo.at.ua" target="_blank"><img src="//svoboda-vo.at.ua/Logo/Baner_2.gif" border="0" alt="" />


 
Скачати книги

Скачати mp3

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0